Hava Durumu

Sadist çift iki kadını işkence yaparak öldürdü

Almanya'nın Bielefeld kenti yakınlarındaki Höxter kasabasında sadist bir çiftin en az 2 kadını işkence yaparak öldürdüğü ortaya çıktı. Kurbanların sayısı artabilir.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 19:19
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 19:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sadist çift iki kadını işkence yaparak öldürdü
Soruşturma kapsamında çok korkunç ayrıntıların da ortaya çıktığı ifade edilen açıklamada, şüphelinin 2013 yılı yazında 33 yaşındaki bir kadınla evlendiği ve bu eşine her türlü fiziksel işkence yaptığı, bunun sonucunda da kadının öldüğü kaydedildi.

Açıklamaya göre eski eşi söz konusu suçların işlenmesinde Wilfried W'ye yardımcı oldu. Ölen kadının cesedini önce bir süre derin dondurucuda tutan çift, daha sonra cesedi parçalayarak yaktı ve ceset parçalarının küllerini yol kenarına döktü.

Çiftin 41 yaşındaki diğer bir kadına da işkence ettiği, kadının çıplak şekilde ısıtılmayan bir odada yerde uyumaya zorlandığı, durumunun kötüleşmesi üzerine çiftin bir ambulans çağırmak zorunda kaldığı ve bu kadının hastanede ölmesi sonucunda şüpheli çiftin deşifre olduğu belirtildi.

KURBANLARIN SAYISI ARTABİLİR

Bielefeld polisi de sadist çiftin evinden kaçmayı başaran diğer bazı kadınların da ortaya çıkması sebebiyle söz konusu çiftin kurbanlarının sayısının artmasından endişe edildiğini açıkladı.

"İşkence sonucunda ölüme sebebiyet vermek" suçundan yargılanacak Wilfried W, suçlamaları reddederken, eski eşinin ise işlenen suçları itiraf ettiği bildirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.