Hava Durumu

Şişko diye dalga geçtiler dergiye kapak oldu

6 yıllık ilişkisinin bile bitmesine neden olan kilosundan öyle bir nedenle kurtuldu ki... Bir gün duş alırken göbeği yüzünden ayaklarını göremeyen Daniel, o gün kilo vermeye karar verdi. İşte o gün her şey değişti...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şişko diye dalga geçtiler dergiye kapak oldu
2010 yılında 139.7 kilo olan 30 yaşındaki Daniel Wheeler, hayatını ve sağlığını geri kazanmak için üç yıl içinde 'dergi kapağı' olacak kadar fit olmaya karar verdi.

Daily Mail'in haberine göre; Duş alırken göbeği yüzünden ayaklarını göremediğini söyleyen Toshiba'da Online Pazarlama Müdürü olan Daniel Wheeler, işte o an kilo vermeye karar vermiş. Bir insan düşünün göbeğinden ayaklarını göremeyen ama azimleri sonucunda 53 kilo vererek şimdi modellik yapan ve fitness salonu açan Daniel Wheeler'ın öyküsü bu şekilde başlamış. Kilosu nedeniyle altı yıllık ilişkisi bile biten Wheeler, "Ben çocukken bodurdum ama hiçbir zaman gerçekten kilolu olmadım. 14 - 19 yaşlarımda annemle çok yıkıcı bir ilişkim vardı. Bu da evden atılmama yol açtı. İki hafta boyunca evsiz kaldım, arabada yaşadım, yardıma ihtiyacım vardı.

Yediğim yiyecekler sağlıklı şeyler değildi. Daha sonra kilolu olduğumu fark ettiğimde ve bir şeyleri değiştirmem gerektiğini düşündüğüm an 139.7 kiloydum. Pek çok insan bana, 'Daniel bu hedefi yerine getiremezsin. Bu gerçek dışı bir hayal deseler de ben hayallerime iki yılda kavuştum" dedi.



Kilo vermek için ilk önce porsiyonlarını küçülttüğünü söyleyen Daniel Wheeler, Fast food besinlerden uzaklaştığını, eskiden haftanın çoğu günlerinde bir büyük pizza, iki paket cips ve iki litrelik kolayı tükettiğini ama şimdi ise daha küçük, daha sağlıklı ve daha sık yemeye başladığını söyledi. Eskiden yemeğe tavuklu makarna, kırmızı et ve yumurta ile başlangıç yaptığını belirten Wheeler, kilo vermek için spor yapmaya da başladı.Haftada 7 gün günde iki kez antrenman yaptığını kaydeden Wheeler, katıldığı bir barbekü partisinde büyük annesinin bile onu tanıyamayacağı bir hale geldi.

"2012 yılına kadar her şey değişti" diyen Wheleer, disiplinini sürdürmeye devam etti. Ve 2012 yılının Kasım ayında, planladığı şekilde İngiltere'de yayımlanan 'Men's Fitness Dergisi'ne kapak oldu. Daniel Wheeler, "En önemlisi kendimi daha sağlıklı, mutlu, full motivasyon ve enerji dolu hissediyordum. Sağlığım ve hayatımı geri aldım" dedi.

Daniel Wheeler hedeflerine ulaştı. Artık kendi işini kurmaya ve diğer insanlara yardım etmeye karar verdi. 1000'den fazla kişiyle çalışan Wheeler'ın kendi işyeri LCF Fitness beşinci yılında..
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.