Hava Durumu

Sponsoru flört ettiği erkekler

Monica Lynn adlı genç kadın, işinden sıkılınca, her şeyi bırakıp internette flört ettiği yabancı erkeklerle tatillere çıkarak dünyayı dolaşmaya başladı!

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2016 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2016 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sponsoru flört ettiği erkekler
BD'nin Alabama kentinde finansal danışmanlık yapan 25 yaşındaki Monica Lynn işinden sıkılınca bedava tatil yapmanın ilginç bir yolunu buldu. İnternetten tanıştığı erkeklerle flört etmeye başlayan Lynn, bu erkeklerden tatile çıkma teklifi alınca onlardan birini kabul etti.

İŞİNİ GÜCÜNÜ BIRAKTI

ABD'nin Alabama kentinde yaşayan Monica Lynn'in iyi bir işi vardı. Finansal danışmanlık yapan genç kadın bir gün, 9-17 çalışmaktan sıkıldı ve işi gücü bıraktı. Macera arayan Monica, internetten tanıştığı erkeklerlerle flört etmeye başladı. Sürekli tatile çıkma teklifleri alan 25 yaşındaki Monica, sonunda bir tanesine ''evet'' dedi.



İTALYA'DA AŞK BAŞKADIR

İlk kez 31 yaşındaki bir şirket yöneticisiyle Barbados'a giden güzel kadın, aralarında çekim olmadığı için tatilde arkadaşça gezdiklerini söylüyor. Daha sonra tanıştığı başka bir zengin erkekle San Fransisco'ya giden Monica ona da ısınamamış. Ancak kendisini İtalya'ya çağıran 28 yaşındaki CEO için durum biraz farklı oldu.



CENTİLMENLERİ BULUYORUM

İtalyan gençle yakınlaştıklarını itiraf eden Lynn daha sonra aynı adamla 7 ülke daha gezmiş. İnternette aşka vakit ayıramayan zengin erkeklerle arkadaşlık ettiğini söyleyen Lynn, ''Cinsellik hiç konuşulmuyor. Sonuçta elektrik meselesi. Birlikte olmasak da tatile çıktığım erkeklerin hepsi centilmenlik yaparak masraflarımı karşılıyorlar.'' diyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.