Hava Durumu

Tuhaf gelenek! Gelin ile damadı zorla ilişkiye soktular

Çin'in tuhaf evlilik geleneklerinin son kurbanı yeni evli çift, düğüne gelen bayan misafirlerin zorlamasıyla gerdeğe girdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 18:34
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tuhaf gelenek! Gelin ile damadı zorla ilişkiye soktular
Çin'de bir ilişkiyi evliliğe taşımak gerçekten cesaret istiyor. Yeni evli çiftler ülkede farklı tuhaf geleneklerin kurbanı olarak edepsiz düğün geleneklerine uymak zorunda kalıyorlar. İşte bu kurban çiftlerden birinin videosu Çin'de sosyal medya da hızla yayıldı. Videoda yeni evli çift misafirlerin önünde gerdeğe girmeye zorlanıyor.

ÜSTLERİNDEKİLERİ ÇIKARMALARINI İSTEDİLER

Yaklaşık iki dakikalık videonun başında, gelin ve damat yatakta kırmızı bir yorganın altında oturuyor. Daha sonra odaya giren birkaç kadın misafir çiftten üstündekileri çıkarmalarını talep ediyor. Önce gelin, heyecanlı bayan arkadaşlarına kırmızı renkteki iç çamaşırını çıkarıp veriyor. Sonra da damat siyah iç çamaşırını kadın misafirlere uzatıyor.

''DAMADIN ÜZERİNE ÇIK''

Kısa bir süre sonra bayan misafirlerin baskısıyla çıplak gelin ve damat birbirlerine sarılıyorlar. Lakin misafirler bu kadarla tatmin olmuyor. Misafirlerden bir bayanın geline, "Damadın üzerine çık." dediği duyuluyor. Bir diğer misafir kadının, gelinin kalçasından çekerek damadın üzerine uzanmaya zorladığı görülüyor. Bu sırada bir bayan misafirin: "Birbirinize yapıştınız mı?" sözleri kayda yansıyor.

EMİN OLMAK İÇİN YORGANI ÇEKTİLER

Bayan misafirler gevrek kahkahalarla karşılarındaki tuhaf manzarayı izlerken yine de tatmin olmadı. Gelin ve damadın cinsel ilişki için uygun pozisyonda olduğuna emin olduktan sonra çıplak haldeki çiftin üzerinden yorganı çekti. Damat hemen yorganla kendini ve gelini kapatırken bayan misafirler kahkahayı patlattı.

Bir Weibo kullancısı, gelin ve damadın Shaanxi eyaletinin Zizhou ilçesinden olduğunu belirtti. Birçok sosyal medya kullanıcısı edepsiz düğün geleneğini eleştirdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.