Hava Durumu

Üniversite çıkışında saldırı dehşeti!

ABD’de Ohio Devlet Üniversitesi'nde bir saldırgan gençleri silahla taradı 8 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2016 21:19
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2016 21:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Üniversite çıkışında saldırı dehşeti!
ABD’nin Columbus kentinde bir üniversitede silahlı saldırı nedeniyle en az 8 kişinin yaralandığı bildirildi.

Columbus kentinde bulunan Ohio Devlet Üniversitesinde, sabah saatlerinde yangın alarmı verilmesinden sonra öğrencilerin üzerine ateş açıldığı kaydedildi. Fen ve mühendislik malzemelerinin bulunduğu Watts Hall kısmında silah seslerinin duyulması üzerine okul yönetimi kampüste bulunanlara kendilerine sığınacakları yer bulmaları yönünde sesli anons yayınladı.

Üniversite, sosyal medya üzerinden de öğrenci ve yöneticilere uyarıda bulundu. Resmi Twitter hesabı üzerinden kampüste eli silahlı bir şahsın bulunduğunu bildiren üniversite, “kaç, saklan ve karşı koy” şeklinde paylaşımda bulundu. Üniversite bir sonraki paylaşımında ise kampüstekilerin, polisin direktiflerine uymaları çağrısı yaptı.

Olay yerinde bulunan Columbus itfaiye birimi yetkilileri, saldırıda en az 8 kişinin yaralandığını açıkladı. Yaralananlardan 2'sinin hayati riskinin bulunmadığı belirtilirken diğer 6ı kişiye dair henüz bilgi verilmedi.

Olay yerine çok sayıda güvenlik ekibi sevk edilirken, yerel medya saldırganın kampüste etkisiz hale getirildiği haberlerini veriyor.

Columbus kampüsünde sadece 60 bin öğrencisi bulunan Ohio Devlet Üniversitesi, ABD’nin en büyük üniversiteleri arasında yer alıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.