Hava Durumu

Yok artık! Önce taciz ettiler sonra...

Viyana'da dört erkek saldırgan bir kadını taciz ettikten sonra ona sarışın olduğu ve seksi kıyafetler giydiği için saldırdıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 18:27
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 18:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yok artık! Önce taciz ettiler sonra...
Sputnik Türkiye'nin aktardığı habere göre Avusturya’nın başkenti Viyana’da 4 erkeğin saldırısına uğrayan 20 yaşındaki bir kadın, saldırganların kendisine sarışın olduğu ve seksi kıyafetler giydiği için saldırdıklarını söylediğini anlattı.

İsminin Sabina olduğu belirtilen kadın, tren istasyonunda beklediği sırada 4 erkeğin kendisini dövdüğünü ve eşyalarını çaldığını söyledi. Olayın ardından hastanede tedavi gören genç kadın, Heute gazetesine yaptığı açıklamada “Tren beklerken yanıma bir adam gelip benimle yabancı bir dilde konuşmaya başladı. Sonra saçımı ellemeye başladı ve kendi kültüründe sarışın kadınlara pek alışkın olmadığını belli etti. Ona gitmesini söyledim, bir süre sonra yanında üç kişiyle geri döndü. Çantamı alıp kaçtılar” dedi.

'TACİZLER ARTTI'

Afgan olduğunu tahmin ettiği adamların kendisini yere yatırıp dövdüğünü ifade eden genç kadın, kimsenin kendisine yardım etmediğini ifade ederek “Adamlar bana akşamtek başına dışarı çıkmamamı, saçımı koyu renge boyamamı ve açık saçık giyinmememi de söyledi. Yani bu olanların sorumlusunun ben olduğumu söylemeye çalıştılar. Bu büyük bir hakaret" diye konuştu. Olayın ardından kalabalık yerlere gitmeye kortuğunu söyleyen Sabina, polisin de kendisine bu tür taciz ve saldırı vakalarının çok arttığını anlattığını aktardı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.