Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Araç sahipleri dikkat! Kaskoda yeni dönem...

Trafik sigortası karşı tarafın hasarını ödese de, ödenecek hasarda hem maddi hem bedeni limitler oluyor. Bu nedenle kaskoda sınırsız sorumluluk teminatı önem kazanıyor

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2016 07:34
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2016 07:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Araç sahipleri dikkat! Kaskoda yeni dönem...
Birden fazla aracın karıştığı kazalarda kusurlu tarafın trafik sigortası, 3'üncü şahısların zararlarını karşılasa bile bazı durumlarda bu limitler yeterli olmayabiliyor. İşte bu noktada, kusurlu sigortalının kasko poliçesine ekletebileceği ihtiyari bir teminat olan ve kısaca İMM olarak bilenen 'Motorlu Kara Taşıtları İhtiyari Mali Sorumluluk Sigortası Teminatı (İMM)' devreye giriyor. Kasko ürünlerinde yer alan İMM teminatı, araç bedellerinin ve onarım maliyetlerinin giderek yükselmesi nedeniyle her geçen gün önem kazanıyor. 01 Ocak 2016 tarihinden itibaren 1 yıl süreyle geçerli araç başı maddi limit 31 bin lira ve kaza başı maddi limitse 62 bin lira, bedeni zararlarda ise, kişi başına 310 bin lira ve kaza başınaysa, 1 milyon 550 bin liralık limit belirlenmiş bulunuyor.
 
SINIRSIZ İHTİYARİ MALİ MESULİYET TEMİNATI
 
Trafik sigortasındaki bedeni ve maddi limitlerin yetersiz olma ihtimaline karşın Aksigorta, uygun primlerle kaskoda sınırsız İMM teminatı sunuyor. Aksigorta, araç sahiplerinin 3. şahıslara verebilecekleri olası zararlar sonucu, yüksek bedelli maddi yükümlülüklerin altında kalmalarını engellemek amacıyla, kasko ürünlerine isteğe bağlı olarak sınırsız İMM teminatı ekledi. Sınırsız İMM teminatı kasko poliçelerine ekletilebileceği gibi üründen bağımsız olarak da yine sınırsız limitle müşteriye sunuluyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.