Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CLK Uludağ Elektrik acentelerle bir araya geldi

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da görevli elektrik tedarik şirketi olan, ayrıca Türkiye’nin her bölgesinde serbest tüketicilere indirimli elektrik satan CLK Uludağ Elektrik, acente bilgilendirme toplantısını Bursa’da yaptı. 

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2016 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2016 20:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CLK Uludağ Elektrik acentelerle bir araya geldi
Türkiye’nin birçok ilinden katılan acenteler ile gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında serbest tüketicilere uygulanan indirimler, pazarlama stratejileri, müşteri işlemleri, faturalama uygulamaları, kurumsal iletişim çalışmaları ile ilgili bilgi verildi. Yeni yılda, sahip oldukları potansiyeli acenteler ile birlikte daha yaygın hale getirmeyi hedeflediklerini ifade eden CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac; acentelere şirketin hedefleri ve yeni yapılanması ile ilgili bilgi verdi. BTSO ilk 250 firma arasında 4. En büyük firma olduklarını ve Marketing Türkiye ve Akademetri Araştırma Şirketi tarafından öncü sektörler ve öncü markalar araştırmasında enerji sektöründe öncü marka ödülüne layık görüldüklerini ifade eden Aytac, önümüzdeki dönemde de sektördeki yenilikçi uygulamalara devam edeceklerini vurguladı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) serbest tüketici limitini her yıl düşürdüğünü belirten Aytac, İzmir’den Van’a 45 ilde abonelerinin bulunduğunu vurgulayarak, hedeflerinin Türkiye’nin bütün şehirlerinde acenteye sahip olmak ve elektrik satışını gerçekleştirmek olduğunu kaydetti. Aytac, “Serbest tüketici pazarında yıllardır yer alıyoruz. CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş olarak serbest tüketici müşterilerimize elektrik satışımız 15 milyar kWh’e yaklaştı. 2012 yılından beri uyguladığımız indirimler sayesinde serbest tüketici müşterilerimiz ciddi avantajlar sağlayarak, daha az ödeme yaptı. Ulusal tarifeye oranla indirimli elektrik sayesinde 300 milyonu aşkın tutar müşterilerimizin cebinde kaldı. Şirket olarak her zaman ülkenin üretimine,gelişimine katkı sağlamayı kendimize misyon edindik. Şirketimizin sağladığı indirimli elektrik avantajları ve kampanyalarımızı acenteler ile işbirliği içinde genişleterek sürdüreceğiz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.