Hava Durumu

Durmazlar'ın gurur günü

Bir ilke imza atan Durmazlar'ın ürettiği yüksek güçlü fiber lazer güç kaynağı bugün başlayacak olan Bursa Endüstri Zirvesi’nde görücüye çıkacak. Durmazlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz, yenilikçi üretime devam edeceklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2016 06:07
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2016 06:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Durmazlar'ın gurur günü
Uzun bir süredir devam eden AR-GE çalışmalarının ardından yazılımları, tasarımı ve modüler yapısı Durmazlar tarafından geliştirilen 2 KW endüstriyelleşmiş yüksek güçlü fiber lazer rezonatörü ile yerli üretim güçleniyor, Türkiye teknolojik anlamda büyüyor. Özellikle metal kesme işleme makineleri üreten ve bu alanda faaliyet gösteren firmalar kesim ve kaynak işlemleri esnasında ihtiyaç duydukları lazer güce, şimdi yüksek kalitede yerli üretimle ulaşabilecek. 1-4 Aralık’ta Tüyap Bursa’da düzenlenen Bursa Endüstri Zirvesi’nde görücüye çıkacak yüksek güçlü fiber lazer güç kaynağı 8 KW’ya kadar lazer gücü üretebilecek. Otomotiv, havacılık, tıp, elektronik ve savunma sanayi üreticileri yerli ürün güç kaynağına daha hızlı ve daha uygun maliyetlerle ulaşabilecek. 

GURURLA SUNUYORUZ

Durmazlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz, “Müşterilerimiz bizi ürettiğimiz yüksek kaliteli ve performanslı, sorunsuz, uzun ömürlü makineler ile tanıyor. Durmazlar olarak ileri teknoloji fiber lazer makinelerimizi halihazırda dünyanın pek çok gelişmiş ülkesine ihraç ederken rezonatörü neden biz üretmeyelim? Kapsamlı çalışmalarımızı yaptık ve yatırımımızı tamamladık. Yüksek kalitede üretim imkânı sağlayan güç kaynağımızı ürettik, ülkemiz sanayiine gururla sunuyoruz.” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.