Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kıdem tazminatı ile ilgili kritik gelişme

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, kıdem tazminatıyla ilgili düzenlemenin bu ay içerisinde TBMM'ye gönderileceğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2016 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2016 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kıdem tazminatı ile ilgili kritik gelişme
Elvan, A haber'de gündeme ilişkin soruları yanıtladı ve değerlendirmelerde bulundu

Elvan, çalışma hayatında esneklik ve özel istihdam bürolarına yönelik düzenleme tasarısınıTBMM'ye sunduklarını, gelecek hafta görüşmelerine başlanmasını öngördüklerini bildirdi.

Kıdem tazminatının bir fon şeklinde de düzenlenebileceğini ifade eden Elvan, bu konudaki düzenlemenin bu ay içerisinde TBMM'ye gönderileceğini açıkladı.

Taşeron işçilerin kadroya alınmasına yönelik düzenlemenin Maliye Bakanlığınca hazırlandığını belirten Elvan, bunun mart ayında gerçekleştirilebileceğini kaydetti.

Başbakan Yardımcısı Elvan, Türkiye'nin geçen yılın son çeyreğine ilişkin büyüme rakamlarına yönelik beklentilerinin sorulması üzerine, yüzde 4 civarında büyüme beklediğini ifade etti.

Enflasyonun her zaman tehdit olduğunu vurgulayan Elvan, bunun büyümeye etkisinin azaltılması için çalışmalar yapıldığını anımsattı. Çevresinde önemli sıkıntılar yaşanmasına rağmen, Türkiye'nin cazibe merkezi olmaya devam ettiğine dikkat çeken Elvan, Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu'nun ilk toplantısının bu cumartesi günü gerçekleştirileceğini, yılın ilk 6 ayında yatırım ortamının iyileştirilmesine yönelik bir düzenleme paketini TBMM'ye sevk edeceklerini açıkladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.