Hava Durumu

Marmarabirlik açıkladı! Ramazan'da...

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, tüketicilerin ramazan ayında iftar ve sahur sofralarının gözdesi olan zeytine daha kolay ulaşabilmeleri için zam yapmayacaklarını söyledi. Asa, zeytin yağı fiyatlarında da ramazan kampanyası uygulayarak tüketicinin yanında olacaklarını kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2016 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2016 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Marmarabirlik açıkladı! Ramazan'da...
Asa, bu yıl ülke genelinde yaşanan bazı olumsuzluklar sebebiyle birçok sektörde olduğu gibi gıda sektöründe de sıkıntılar yaşandığına işaret ederek, Marmarabirlik'in planlı satış politikaları ile bu süreci başarıyla yönettiğini kaydetti. Asa, piyasalarda ramazan hareketliliğinin yeni yeni başladığını ifade ederek, Marmarabirlik'in #birlikolursak temalı yeni reklam filminin de bugünden itibaren televizyon kanallarında yayınlanmaya başlayacağını bildirdi.

Haziran ayında Marmarabirlik'in satış rakamlarında artış beklediklerini söyleyen Asa, "Belirlediğimiz satış stratejileri çerçevesinde, özellikle gıda fiyatlarının arttığı ramazan ayında sofralık zeytini aynı fiyatlardan tüketiciye sunmaya devam edeceğiz. Bütün sofralara zeytin yağı ulaşabilsin diye yağı daha uygun fiyatlarla tüketiciye sunacağız. Nisan-mayıs-haziran aylarında 10 bin tonluk satış rakamına ulaşmayı hedefliyoruz. İş yılı bazında ilk 5 ayda 147 milyon TL'lik satış rakamına ulaştık. Yıl sonunda 350 milyon TL ciroya, 2018 yılında ise 50 bin ton ürün satışı ve 500 milyon TL ciroya ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

ZEYTİN YAĞINDA TAĞŞİŞE DİKKAT

Zeytin yağındaki fiyat artışından dolayı tağşişli ürüne karşı tüketicileri ikaz eden Asa, "Marmarabirlik'in zeytin yağı stokları ile ilgili herhangi bir sıkıntısı bulunmamaktadır. Tüketicilerimize güvenilir markaları tercih etmelerini ve tağşişli ürün almamaları için markası belli olmayan ürünlerden uzak durmalarını tavsiye ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.