Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müezzinoğlu'ndan emeklilere promosyon açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, emeklilere verilmesi planlanan promosyonla ilgili yürütülen çalışmalara ilişkin, "Bitireceğiz, biraz sabır. Sizin lehinize daha iyi olsun diye uğraşıyoruz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2016 20:45
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2016 20:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Müezzinoğlu'ndan emeklilere promosyon açıklaması
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti. Valilik şeref defterini imzalayan Müezzinoğlu, ziyaretin ardından Muratpaşa Camisi'nde cuma namazını kıldı. Cami çıkışında, vefat eden Meliha Tolun'un bahçede cenaze namazı için bekleyen ailesine başsağlığı dileyen Müezzinoğlu, daha sonra Kazım Özalp Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

Müezzinoğlu, burada Filistinli bir vatandaş ile Vahap Güngör adlı seyyar ayakkabı boyacısıyla bir süre sohbet etti. Güngör, Bakan Müezzinoğlu'nun ayakkabılarının tozunu aldı.
 
Müezzinoğlu, emeklilere ne zaman promosyon verileceğini soran bir vatandaşa, "Bitireceğiz, biraz sabır. Sizin lehinize daha iyi olsun diye uğraşıyoruz." yanıtını verdi. Müezzinoğlu, aynı vatandaşın, "Ne kadar bekleyeceğiz" şeklindeki sorusunu da "En fazla yıl sonu." diye cevapladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.