Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÖTV zammı bakın neye yaradı

Motorlu taşıtlardaki Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) oranlarını değiştiren düzenleme vatandaşları araç almak için farklı yöntemler bulmaya itti.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2016 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2016 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
ÖTV zammı bakın neye yaradı
Otomotiv sektöründe, yeni gerçekleştirilen vergi düzenlemelerinden sonra vatandaşlar çareyi icralık ürünlerde buldu. Vatandaşlar, icralık ürünler için ihalelere girerek ihtiyaç duyduğu ürünleri çok daha uygun fiyatlara satın alabildiği gibi bu ürünler arasında evler, arabalar, uçaklar, gemiler, arsalar, binalar, villalar, kamyonlar ve hatta evcil hayvanlar dahi bulunabiliyor. Bu düzenlemeler sayesinde kaliteli ve güvenli araçlar, değerli evler çok daha uygun fiyatlara kolay bir şekilde vatandaşlar tarafından satın alınabiliyor.

YARI FİYATINA ARAÇ

Vatandaşların icralık ürünler ile alakalı tüm işlerini takip edebileceği icraburada.com sitesinden edinilen bilgilere göre, 0 km bir araç için 2000 cc ve üzeri motor gücüne sahip araçlarda yeni düzenleme ile yaklaşık 26 bin 550 TL'lik artış varken bu durum icralık ürünlerde neredeyse yarı fiyatına muadili bir araca sahip olunabiliyor. Bunlarla birlikte platformun vatandaşlara sunduğu hizmetler arasında uzmanların ihalelere vatandaşlar adına katılması, gerekli tüm analizleri yapması ve tüm raporları hazırlaması da bulunuyor. Bu uygulama sayesinde vatandaşlar hiçbir şey ile uğraşmadan avukatların ve danışmanların verdiği destek ile diledikleri eve ve arabaya kolay bir şekilde sahip olabiliyorlar. Aynı şekilde kişinin ihaleye katılmak istediği araba detaylı bir şekilde inceleniyor, güncel fiyatı ve hasar durumu tespit ediliyor, boyası, kaportası ve motorunun durumu analiz ediliyor ve hatta aracın ruhsat işlemleri de dâhil tüm detayları uzmanlar kişiler tarafından hallediliyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.