Hava Durumu

SGK'dan skandal olay! Ölen kadına...

Emekli öğretmen Şenay Dolu geçtiğimiz mayıs ayında yaşamını yitirdi. Dolu, kanser hastasıydı. Önceki gün ise Dolu’nun evine ilginç bir evrak ulaştırıldı. Yazı SGK’dan geliyordu. Kurum, yazıda, 9 ay önce yaşamını yitiren Dolu’nun kendilerini aramasını istiyordu.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2016 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2016 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
SGK'dan skandal olay! Ölen kadına...
Emekli öğretmen Şenay Dolu meme kanserine yakalandı. Dolu yoğun bir tedavi sürecine girdi. Ancak Dolu yakalandığı hastalığı yenemeyerek yaşamını yitirdi. Dolu’nun ölüm tarihi 9 Mayıs 2015 olarak kayıtlara geçti.
Dolu’nun oturduğu adrese ise önceki gün resmi bir yazı ulaştı. Yazı Sosyal Güvenlik Kurumu İstanbul İl Müdürlüğü’nden gönderilmişti.

ŞENAY HANIM BİRİ ARAYIN!

Şenay Dolu’ya hitaben gelen yazıda “Kullandığınız ilaçlarla ilgili görüşünüze ihtiyaç duyulmuş olup, en kısa zamanda 0216-421 .. .. numaralı telefondan Ecz. E. Y. İle irtibat kurmanız hususunda; Bilginizi ve gereğini rica ederim” deniliyordu.

EŞİ O NUMARAYI ARADI

Yazı’ya Dolu’nun eşi aldı ve kağıtta belirtilen numarayı aradı. Dolu’nun eşi, E.Y. ile yaptığı telefon görüşmesinde gelen yazıya tepki gösterdi. E.Y.’nin ise, kayıtlarda bir sıkıntı yaşandığını belirttiği öğrenildi.(dinçer gökçe/hürriyet)
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.