Hava Durumu

'Yurdu yıktılar, çocuklarımızı buraya yerleştirdiler' demişti

Başbakan Binali Yıldırım, Adana'daki öğrenci yurdu yangınında hayatını kaybeden öğrencilerden Zeliha Avcı ve Bahtınur Baş'ın babasını arayarak başsağlığı diledi. Zeliha Avcı'nın babası Mustafa Avcı, dün yangın sırasında 'Yurdu yıktılar, bizim çocuklarımızı buraya yerleştirdiler' diyerek tepki göstermişti.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2016 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2016 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Yurdu yıktılar, çocuklarımızı buraya yerleştirdiler' demişti
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Aladağilçesindeki özel öğrenci yurdunda çıkan yangında hayatını kaybeden öğrencilerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Kaynak ile Bakanlar Soylu, Kaya ve Yılmaz, yangında yaralanan ve kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan yaralı öğrencilerle ailelerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Daha sonra Kaynak ve beraberindeki bakanlar, yangında hayatını kaybeden Zeliha Avcı ve Bahtınur Baş'ın ailelerini Sarıçam ilçesinde ziyaret ederek başsağlığı diledi.

BAŞBAKAN YILDIRIM TELEFONLA ARADI

Basına kapalı gerçekleşen ziyarette, Başbakan Binali Yıldırım'ın yangında hayatını kaybeden Zeliha Avcı'nın babası Mustafa Avcı ve Bahtınur Baş'ın babası Mehmet Ali Baş'la telefonla görüşerek başsağlığı dilediği bildirildi.

BABA AVCI İSYAN ETMİŞTİ

Öğrenci yurdunda çıkan yangının ardından olay yerine giden gazeteciler, Zeliha Avcı'nın babası Mustafa Avcı'ya yangının nasıl çıktığını sormuştu. Baba Avcı, 'Benim çocuğum kayıp. Burası Süleymancıların yurdu. Yurdu yıktılar, bizim çocuklarımızı buraya yerleştirdiler' demişti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.