Hava Durumu

''1 ay önce görüştük''

Bursaspor altyapısından yetişen tecrübeli futbolcu, "Bursaspor'la bir ay önce bir görüşmem oldu. Ancak daha sonra kimse aramadı. Yurtdışından özellikle de Japonya'dan bir teklif var" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2018 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2018 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
''1 ay önce görüştük''

Haber ISamet ZİNCİROĞULLARII

SONRA KİMSE ARAMADI

Bursaspor'da mevcut kadroda bulunan Emre Taşdemir'in düzenli sakatlığı, Onur Atasayar'ın da istenilen seviyeye ulaşamaması üzerine sol- bek arayışı başladı. Adı eski takımı Bursaspor'la geçen Eren Albayrak Bursa Hakimiyet'e konuştu. Tecrübeli futbolcu transfer görüşmesini doğrularken, yakın zamanda herhangi bir gelişmenin olmadığını kaydetti. Eren Albayrak, "Bir ay önce bir görüşme gerçekleşti. Bursaspor'dan beni düşündüklerini söylediler. Ancak o tarihten itibaren ne arayan oldu ne de soran" dedi.

JAPONYA'DAN TEKLİF

Tecrübeli solbek yurtdışından da teklifler aldığını belirterek, "Japonya'dan bir teklif geldi. Bu konu üzerinde çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu. Halen Bursa'da özel bir antrenör yönetiminde tek başına çalıştığını ifade eden Eren Albayrak, "Transfer olacağım takıma hazır gitmem gerek. O nedenle çalışmalarımı antrenör yönetiminde sürdürüyorum" dedi. Bursaspor altyapısından yetişen Eren Albayrak, Ertuğrul Sağlam döneminde kadroda düşünülmemiş ve Muhammed Demir ile birlikte takımdan ayrılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.