Hava Durumu

1 kişiyi hastanelik ettiği iddia edilmişti! Ünlü oyuncudan açıklama...

Gittiği eğlence mekanında bir kişiye saldırdığı gerekçesiyle geceyi karakolda geçirdiği iddia edilen oyuncu İbrahim Çelikkol'dan haberlere yalanlama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2019 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2019 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
1 kişiyi hastanelik ettiği iddia edilmişti! Ünlü oyuncudan açıklama...

Başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol'un, gittiği eğlence mekanında bir kişinin elmacık kemiğini kırdığı ve geceyi karakolda geçirdiği iddia edilmişti. Çelikkol'dan bu iddialara ilişkin açıklama geldi.

İLK AÇIKLAMA GELDİ

İşte İbrahim Çelikkol'un hakkında çıkan şiddet haberlerine ilişkin açıklaması;

"Arkadaşımın doğum günü için uğradığım mekanın çıkışında, tanımadığım kişiler arasında yaşanan arbedeye tanık olmam sebebiyle, kişilerin sakinleşmesi, sükunetin sağlanması için sadece telkinde bulundum. İnsani bir görev olarak içinde bulunduğum bir hadisenin bu boyutlara gelmesine, şahsımın darp, şiddet gibi çirkin yakıştırmalarla suçlu gösterilmesine ve itibarsızlaştırma çabasına anlam veremiyorum."

"KİMSEYE ZARAR VERMEDİM"

"Tanık olarak resmi kurumlara verdiğim ifademde de belirttiğim üzere, hiç kimseye saldırmadığım gibi bazı mecralarda yazdığı gibi alkollü de değildim. Kamera kayıtları incelenirse, alkollü olmadığım, kimseye zarar vermediğim görülecektir. Bu nedenle; hakkımda iftira niteliğinde, gerçek dışı haber yapan, gerçek dışı beyanda bulunan kişi ve kuruluşlar hakkında hukuki süreç başlatılacaktır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.