Hava Durumu

1 milyar euro'luk maç

Devler Ligi açılış maçında karşı karşıya gelecek olan Barcelona ve Juventus'un toplam değer 1 milyon euro'yu geçiyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2017 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2017 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
1 milyar euro'luk maç

Şampiyonlar Ligi D Grubu maçında Barcelona ile Juventus karşı karşıya gelecek. Devler Ligi'nin açılışına sahne olacak karşılaşmada, iki takımın toplam değeri ise 1 milyar Euro'dan fazla.Geçtiğimiz sezon Juventus ve Barcelona, Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde karşı karşıya gelmiş ve Juventus 2 maçta toplam 3-0'lık skorla rakibini elemişti.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden 32 takım içinde kadro değeri olarak en yüksek ikinci takım konumunda bulunan Barcelona ile kadrosu pahalı yıldızlar ile dolu Juventus arasında oynanacak maçın piyasa değeri tam 1 milyar 245 milyon euro.Transfermarkt verilerine göre, Juventus 538.60, Barcelona ise 706.50 milyon euro kadro değerine sahip. Katalan ekibinin en değerli oyuncusu 120 milyon Euro ile Lionel Messi olurken, İtalyan ekibinde ise bu kulvarda 75 milyon Euro ile Gonzalo Higuain bulunuyor.

Barcelona ile Juventus, kulüp tarihleri boyunca 13 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerde Katalanlar 4 galibiyet alırken, İtalyanlar ise 5 defa kazandı. 4 karşılaşmada da taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı.İki takım arasındaki en farklı skor ise geçen sezon oynanan çeyrek final ilk karşılaşmasında alındı. Juventus, bu maçta rakibini Dybala (2) ve Chiellini'nin golleriyle 3-0 mağlup etmişti.Barcelona - Juventus maçı bu akşam TSİ 21:45'de oynanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.