Hava Durumu

1 milyon liralık sahte ilaç ele geçirlidi

İstanbul'da düzenlenen operasyonda, 1 milyon lira değerinde sahte vücut geliştirme ilacı ele geçirilirken, 4 kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2016 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2016 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
1 milyon liralık sahte ilaç ele geçirlidi
İstanbul’da, Kaçak ilaç üreten ve bunları piyasaya  süren bir şebekeye  düzenlenen operasyonda 1 milyon lira değerinde sahte vücut  geliştirme ilacı ele geçirilirken, 4 şüpheli gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü  ekipleri, sosyal medyada ilaç satışı gerçekleştirdiği belirlenen bir şebekeyi  takibe aldı. 

Polis, araştırma sonucunda Tuzla ve Sultanbeyli ilçelerinde  tespit  edilen 4 adrese operasyon düzenledi. Operasyonda, vücut geliştirmede kullanılan  ilaç ile ilaç üretiminde kullanılan etiket, şişe, bandrol, ilaç kutusu, ilaç  hammaddesi, ilaç yapımında kullanılan makinelerin de arasında olduğu malzeme ele  geçirildi.  Operasyonda ele geçirilen ve vücut geliştirme ilacı olarak bilinen  yaklaşık 1 milyon lira değerinde sahte ilaca el konulurken olayla ilgili şüpheli  4 kişi gözaltına alındı.  Şebeke üyelerinin daireye soktukları makine ile toz ve sıvı şeklindeki  kimyasal maddelerden ilaç ürettikleri, diğer bir dairede ise başka bir makine ile  ambalajlama yaptıkları öğrenildi.

Dairedeki odalardan birini laboratuvara çeviren  şebeke üyeleri, kullandıkları makinelerin sesinin apartman sakinleri tarafından  duyulmasını engellemek için ses yalıtımı yaptırdıkları ortaya çıktı.  Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından  adliyeye sevk edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.