Hava Durumu

10 numaraya Henri Saivet

Yeşil Beyazlılar orta sahadaki açığı giderme amacıyla Newcastle United'da oynayan Samet Aybaba'nın Sivasspor'dan öğrencisi Henri Saivet'le anlaşma sağladı. Sezon sonuna kadar kiralık oynayacak Senegalli futbolcu 900 bin Euro alacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2018 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2018 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
10 numaraya Henri Saivet

900 BİN EURO ALACAK

Ofansif orta saha arayışlarını sürdüren Bursaspor uzun süredir temas halinde olduğu Henri Saivet transferinde mutlu sona ulaştı. Senegalli futbolcu yapılan görüşmeler sonucunda dün Türkiye'ye geldi. Bonservisi Newcastle United'da olan Henri Saivet sezon sonuna kadar kiralık Yeşil Beyazlı formayı giyecek. Bursaspor Kulübü İngiliz ekibine kiralama ücreti ödemeyecek. Henri Saivet bu transferden 900 bin Euro ücret alacak.

BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Transferiyle ilgili açıklamada bulunan Henri Saivet, "Bursaspor'a geldiğim için çok mutluyum. Benim için buraya transfer olmak kariyerim açısından çok önemliydi. Sağlık kontrolünden sonra takımla birlikte antrenmana çıkacağım. Samet hocayla tekrar bir arada olmak beni daha mutlu edecek. Sivasspor'da da beraber çalışmıştık. Umarım her şey güzel olur" dedi. Yeşil Beyazlılar Senegalli oyuncuyla bugün sözleşme imzalayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.