Hava Durumu

12'den vurdu

Osmangazi Belediyespor Atıcılık Takımı sporcularından Beyza Duman, Havalı ve Ateşli Silahlar Milli Takım Seçme Yarışması'nda elde ettiği dereceler ile göz doldurdu.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2018 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2018 08:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
12'den vurdu

KIYASIYA MÜCADELE
Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu (TAAF) 2018 yılı faaliyet programında yer alan Havalı ve Ateşli Silahlar Milli Takım Seçme Yarışması sona erdi. Samsun'un Bafra ilçesinde gerçekleştirilen müsabakaya, Türkiye'de faaliyet gösteren kulüplerden toplam 387 sporcu katılım sağladı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan seçmelere, Osmangazi Belediyespor'un başarılı sporcusu damga vurdu. Yıldız bayanlar havalı tüfek kategorisinde ter döken Osmangazili Beyza Duman, 402.1 puanla altın madalyanın sahibi oldu.

DÜNDAR'DAN TEBRİK
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar poligonda fırtına gibi esen sporcuyu aldığı madalyadan dolayı tebrik ederken, genç sporcunun antrenörüne teşekkür etti. Dündar, sporcularının üstün performansının devamını ilerleyen yarışlarda da sürdürmesini temenni etti. Osmangazi Belediyespor Kulübü Atıcılık Takımı Başantrenörü Armağan Anbarcılar ise, ''Beyza ile yoğun geçen antrenman programlarımızı gerçekleştirerek, başarılarımızı perçinliyoruz. Bizlere altın madalya sevincini yaşatan sporcumuzu yürekten kutluyorum'' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.