Hava Durumu

12 Dev Adam Avrupa'ya veda etti

A Milli Basketbol Takımımız 2017 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Sinan Erdem'de İspanya'ya 73-56 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2017 20:33
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2017 20:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
12 Dev Adam Avrupa'ya veda etti

A Milli Basketbol Takımımız 2017 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Sinan Erdem'de İspanya'ya 73-56 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

TÜRKİYE KADROSU
Cedi Osman, Doğuş Balbay, Furkan Korkmaz, Erkan Veyseloğlu, Sertaç Şanlı, Kenan Sipahi, Furkan Aldemir, Melih Mahmutoğlu, Barış Hersek, Sinan Güler, Hüseyin Göksenin Köksal, Semih Erden

İSPANYA KADROSU
Juan Carlos Navarro, Alex Abrines, Pau Gasol, Marc Gasol, Fernando San Emeterio, Nikola Mirotic, Sergio Llull, Willy Hernangomez, Juanco Hernangomez, Sergio Rodriguez, Ricky Rubio, Joan Sastre

İspanya bench'i önündeki reklam panosu devrildi

Maçın son çeyreğinde bitime 5.14 kala Rubio'nun üçlüğü ile İspanya skoru 59-50'ye getirdi. Bu basket sonrası İspanya bench'i önündeki reklam panosu şiddetli şekilde devrildi. İspanya bench'i ve Erkan Veyseloğlu o bölgeye gidip panoyu kaldırdı. Görevlilerin müdahalesi ile pano sabitlendi ve maç kaldığı yerden devam etti.

9 bin 934 biletli seyirci

Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki İspanya-Türkiye karşılaşmasını 9 bin 934 biletli taraftar izledi. Buna rağmen tribünlerin neredeyse tamamının dolduğu gözlendi.

Negredo da maçta

Beşiktaş'ın futbol takımında forma giyen İspanyol golcü Alvaro Negredo da, mücadeleyi izleyenler arasındaydı.

Sarıca çılgına döndü

Üçüncü çeyreğin ortalarında hakemlerin skandal kararları sonrası 12 Dev Adam'ın başantrenörü Ufuk Sarıca kenarda çılgına döndü. Sarıca, kendisine çalınan teknik faul sonrası hakemlerle uzun süre sözlü diyalog yaşadı. Tribünler de maçın hakemlerine, "FIBA mafya!" tezahüratıyla tepki gösterdi.

12 Dev Adam'a destek

2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası son 16 turunda İspanya ile karşılaşan A Milli Takımı'nı, önemli müsabakada Türk basketbolseverler yalnız bırakmadı. Karşılaşmaya yoğun ilgi gösteren basketbolseverler, maçın oynandığı Sinan Erdem Spor Salonu'nun tribünlerini doldurdu.

Türk bayraklarıyla tribünlerdeki yerlerini alan taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla A Milli Basketbol Takımı'na coşkulu bir şekilde destek verdi.

Bakan Osman Aşkın bak da takip etti
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da A Milli Basketbol Takımı'nın İspanya ile oynadığı karşılaşmayı salonda takip etti.
Bakan Osman Aşkın Bak, müsabakayı Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile locadan izledi.

Türkiye İspanya maçıTürkiye İspan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.