Hava Durumu

12 yaşındaki kızı taciz etti

MERSİN'de 12 yaşındaki kız çocuğuna 'cinsel tacizde' bulunduğu iddiasıyla adliyeye sevk edilen 33 yaşındaki O.A., tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2013 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2013 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
12 yaşındaki kızı taciz etti

Geçen 8 Nisan'da Çankaya Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde, okuldan çıktıktan sonra evine dönen E.B.'nin yanına adres sorma bahanesiyle yaklaşan bir kişi, çeşitli vaatlerle kız çocuğunu kandırarak bir işhanına çıkardı. Asansörde E.B.'yi öperek tacizde bulunduğu öne sürülen şüpheli O.A., üst katlarda boş bir oda aramaya başladı. Bu sırada tacizcinin bir anlık dalgınlığını fırsat bilip alt kattaki bir büroya sığınan E.B., tanımadığı bir kişinin kendisine tacizde bulunduğunu söyledi. Aynı anda şüpheli O.A. da  paniğe kapılarak merdivenlerden inip koşar adım kaçtı.

Bürodakilerin ihbarı ile olay yerine gelen polis, tacize uğrayan E.B.'nin ifadesini alırken, iş hanındaki ve bölgedeki kamera görüntülerini inceledi. Kamera görüntüleriyle tespit edilen şüpheli O.A., polisin titiz çalışmaları sonucu dün yakalandı. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen şüpheli, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.