Hava Durumu

15 Temmuz gazisinden Başkan Dündar'a ziyaret

15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde helikopterden açılan ateş sonucu yaralanan 15 Temmuz gazisi Abdurrahman Kafkas, Bursa'nın merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2017 19:53
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2017 19:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
15 Temmuz gazisinden Başkan Dündar'a ziyaret

Makamında ağırladığı 15 Temmuz gazisi Abdurrahman Kafkas'ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "15 Temmuz gecesi ülkemiz, birlik ve beraberliğimize kast edenlerin hain bir saldırısıyla karşı karşıya kaldı. Yaşanan darbe kalkışmasına karşı vatandaşlarımız, devletini, milletini, bayrağını ve demokrasisini korumak adına meydanlara çıktı. Memleketi için tanklara, mermilere, bombalara karşı kendini siper etti. 15 Temmuz şehit ve gazilerine çok şey borçluyuz. Ülke olarak, milli birliğimize, beraberliğimize kastetmek isteyenler, yine bu milletin sergilediği dik duruş ile amaçlarına ulaşamadı. Halkımızın bu dik duruşu dünyaya örnek oldu. Allah bu aziz milletimizden razı olsun" diye konuştu.

15 Temmuz gecesi yaşadığı olayları Başkan Dündar'a anlatan Abdurrahman Kafkas da, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine o gece ilk olarak AK Parti Genel Merkezi'ne giderek darbeye karşı direnişe katıldım. Daha sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gittim. Burada tankların önüne geçip ilerlemelerini engellemek isterken helikopterden açılan ateşle yaralandım. Vücuduma 22 şarapnel isabet etti. Daha sonra hastaneye kaldırıldım. Doktorlar biraz daha geç kalsaydım kan kaybından ölmüş olacağımı söylediler. Vücudumda hala şarapnel parçaları bulunuyor. Bu vatan için her zaman göreve hazırım" dedi.

Abdurrahman Kafkas, ziyaret sonunda Başkan Dündar'a kendi yapmış olduğu işlemeli Tük Bayrağı hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.