Hava Durumu

15 Temmuz gazisinden ilginç "evet" turu

15 Temmuzda 22 şarapnel parçasıyla yaralanan Abdurrahman Kafkas, aracına giydirdiği "evet" yazısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek için şehir şehir geziyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2017 19:55
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2017 19:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
15 Temmuz gazisinden ilginç "evet" turu

15 Temmuz gazisi Abdurrahman Kafkas, aracına, 'Bu can bu bedendeyse bu gazi seninle' yazısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la çektirdiği fotoğrafı yapıştırdı. Bursa'da referandum için destek turları atan Kafkas, aracıyla çevre vilayetleri de gezerek, 15 Temmuzun unutulmaması için vatandaşların hafızasını canlı tutuyor. Bursa'da sokaklarda aracıyla gezerken vatandaşlardan büyük ilgi gördüğünü söyleyen gazi Abdurrahman Kafkas, "Bazen tepki gösterenler de oluyor, ama biz her görüşe saygılıyız" dedi.

15 Temmuz akşamı Külliye önünde uçak savardan açılan ateş neticesinde yaralandığını hatırlatan Abdurrahman Kafkas, "Rabbim gazi olmayı nasip etti. Bacaklarıma 22 adet şarapnel parçası isabet etti. Bunların 2 tanesini çıkartabildiler 20 tanesi hala bacaklarımda. Yaralandıktan sonra 4 ay tedavi gördüm. Aracımı kaplatıp bir 15 Temmuz gazisi olarak Cumhurbaşkanımıza referandum sürecinde sahip çıkmak adına böyle bir şey yaptım. Elimden geldiği müddetçe ülkemizin bütün illerini gezmeye çalışacağım. Vatandaşlarımızın 15 Temmuz gecesi yaşananları sadece televizyondan değil bir gaziden öğrenmelerini istedim. İnşallah her şey vatanımız için iyi olur. Ben 24 yaşında Bursa'nın Orhaneli ilçesinde ikamet ediyorum. Dış ticaret mezunuyum. Aracımı görenler 15 Temmuz gazisi olduğum için sevgi gösteriyorlar. Aracı kaplattığımdan itibaren 2 kez olumsuz tepkiyle karşılaştım. Bizim bütün görüşlere saygımız var. Herkes aynı şekilde düşünürse bu sitemin bir anlamı kalmaz. İlla ki farklı düşünceler de olacak" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.