Hava Durumu

15 yaşındaki öğrencisiyle ilişkisi ortaya çıktı! Bebeğin babasını söylemedi

ABD'de İngilizce öğretmenliği yapan evli ve 8 aylık hamile kadın, 15 yaşındaki öğrenci ile defalarca birlikte olduğu gerekçesiyle tutuklanarak 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2018 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2018 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
15 yaşındaki öğrencisiyle ilişkisi ortaya çıktı! Bebeğin babasını söylemedi

ABD'de evli bir ortaokul İngilizce öğretmeni ve amigo koçu, 15 yaşında bir öğrencisiyle birden çok kez cinsel ilişkiye girmekten suçlu bulunarak altı yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kadının hamile olduğu açıklandı.

ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI GÖNDERMİŞ

Texas eyeletinin zengin bir banliyosu olan Trophy Clup'ta öğretmenlik yapan 28 yaşındaki Katherine Ruth Harper'ın cep telefonundan öğrencisine gönderdiği çıplak fotoğrafları çıktı. John M Tidwell Orta Okulu'nda öğretmenlik yapan kadın tutuklandığında 8 aylık hamileydi.

ÇOCUĞUN BABASI BELLİ DEĞİL

Öğrencin kimliği gizli tutulurken çocuğun babasının söz konusu öğrenci olup olmadığı da bilinmiyor. Evli olan Harper da konu ile ilgili açıklamada bulunmadı ancak öğrencisi ile defalarca ilişkiye girdiklerini de inkar etmedi.

İSİMSİZ İHBAR SONUCU ORTAYA ÇIKTI

Harper'ın 10 yıllık bir denetime tabi tutulacağı ve kayıtlara bir cinsel ilişki suçlusu olarak geçeceği açıklandı. Polis, soruşturmanın kendilerine gelen isimsiz bir ihbar üzerine başlatıldığını açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.