Hava Durumu

157 kilo ve 5 yıldır yıkanmıyordu

İtfaiyeciler 5 yıldır yıkanmayan 157 kiloluk adamı kurtardılar. Adamı pislik içindeki dairesinden çıkartırken gaz maskesi takmak zorunda kaldılar.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2014 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2014 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
157 kilo ve 5 yıldır yıkanmıyordu
Almanya, Nurtigen'den de imdat çağrısı yapan adamı itfaiyeciler kurtardı. 5 yıldır yıkanmayan 157 kiloluk adamı dizlerine kadar pizza kutuları ve pislik içindeki daireden kurtaran itfaiyeciler gaz maskesi kullanmak zorunda kaldılar.

YERE VURARAK YARDIM İSTEDİ

65 yaşındaki adamın komşusu tavanından ritmik bir vurma sesi gelince polisi aradı. Olay yerine gelen itfaiyecilerin arkasındaki çöpler nedeniyle açılmayan kapıyı kırmaları gerekti.

"CEHENNEM GİBİYDİ"

İtfaiyecilerden biri evin cehennemden farksız olduğunu söyleyen bir itfaiyeci evin dize kadar pizza kutuları ile kaplı olduğunu, çürümüş yemek artıklarının olduğunu, farelerin cirit attığını belirtti. Kokunun ise tarif edilemez olduğunu söyledi. İtfaiyeciler kurtarma operasyonu sırasında gaz maskesi kullandılar.

KAPIDAN GEÇİRİLEMEYECEK KADAR ŞİŞMAN

Ölümcül derecede obez olan adam kapıdan geçirilemeyeceği için itfaiye vinç kullanmak zorunda kaldı. Adamın indirilmesinden sonra itfaiyecilerin ekipmanlarını dezenfekte ettikleri görüldü.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.