Hava Durumu

17 ilçenin 10 sorununu CHP BELIRLEYECEK

CHP'nin 3.bölge toplantısı Bursa'da gerçekleştirildi. Afyonkarahisar, Kütahya, Sakarya, Bilecik, Düzce, Yalova, Çanakkale ve Balıkesir'deki örgüt yöneticilerinin katıldığı toplantının öne çıkan maddesi 'önseçim' oldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2018 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2018 08:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
17 ilçenin 10 sorununu  CHP BELIRLEYECEK

Haber IBurcu SEKMENI

Nİlüfer'de düzenlenen programa CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Muharrem Erkek ve Orhan Sarıbal, Milli Savunma eski Bakanı Turhan Tayan, CHP Bursa milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Yüksel Özkan, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Bursa İl eski Başkanı Şadi Özdemir'in yanı sıra çok sayıda örgüt mensubu katıldı. Toplantının ev sahipliği konuşmasını yapan CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, 4.büyük kent olan Bursa'nın şimdiye kadar kötü yönetildiğini ve bu nedenle kimliksiz kaldığını savundu. Akkuş, şehrin eksikliklerini; ulaşım master planı,depremsellik ve kentsel dönüşüm olarak sıraladı.

HAKİM HUZURUNDA ÖNSEÇİM

Yerel seçimlerle birlikte Bursa'da bir bahar temizliğine girileceğini ifade eden Akkuş, "İktidar boşalan kasasını doldurmaya yönelik çalışıyor. Bursa'da bir kamuoyu araştırması yapacağız. Bu araştırmanın amacı kimin belediye başkanı adayı olacağı olmayacaktır. Ana tema olarak 17 ilçenin ilk 10 sorununu tespit edeceğiz ve siyasetimizi bu çerçevede öreceğiz. Bu 10 sorun üzerinden ortak bir dil oluşturacağız. Bursa İl Başkanlığı olarak kendi imkanlarımızla uluslararası bir araştırma şirketiyle anlaştık ve önümüzdeki 2 haftalık süreçte sonuçları paylaşacağız" diye duyurdu. CHP Bursa İl Başkanlığı olarak, ilçe başkanlarıyla yapılan görüşmeler sonunda hakim huzurunda önseçim yapılmasına karar verildiğini açıklayan Hüseyin Akkuş, yerel seçimlere hazırlık mottosunu da paylaşmış oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.