Hava Durumu

17 yaşındaki bir genç boğularak can verdi

Elbistan’a bağlı Kalealtı Mahallesi yakınlarında serinlemek amacıyla Ceyhan Nehri’ne giren 17 yaşındaki bir genç, boğularak hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2014 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2014 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
17 yaşındaki bir genç boğularak can verdi

Edinilen bilgiye göre, Afşin ilçesi Kabaağaç Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Ömer Bakmaz (17) ve arkadaşları balık tutmak amacıyla sözleşti. Bakmaz ve arkadaşları, Ceyhan Nehri’nin Kalealtı Sulama Birliği’ne ait regülatörün bulunduğu bölgeye geldi. Burada bir süre oltayla balık tutan gençlerden Ömer Bakmaz, sıcak havanın da etkisiyle serinlemek istedi. Suya giren Bakmaz, iddiaya göre zemindeki balçığa saplandı. Arkadaşları, ‘boğuluyorum’ diyerek yardım isteyen Bakmaz’ı kurtarmak için hemen suya atladı. Balçıktan kurtarılamayan ve çırpınmaya devam eden Bakmaz, su kenarında bulunan bir iple dışarı çekilmek istense de çabalar sonuç vermedi. Bakmaz, derin sularda kayboldu.

Talihsiz gencin arkadaşları durumu hemen jandarma, sağlık ekipleri ve itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen Elbistan İtfaiye Grubu personelleri, dalgıç kıyafetiyle Bakmaz’ı bulmak için uzun süre uğraş verdi. Sudan çıkarılan Bakmaz, 112 Acil Servis’e ait ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Bakmaz’ın yaşamını yitirdiği anlaşıldı. Bakmaz’ın cansız bedeni morga konulurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
17 yaşındaki Ömer Bakmaz’ın suda boğulduğu haberini alan ailesi ve yakınları ise sinir krizleri geçirdi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.