Hava Durumu

17 yıl önce boşandılar, övgüler yağdırdı

İbrahim Tatlıses, 2001 yılında boşandığı eski hayat arkadaşı Derya Tuna için, "İkimizin evlerinde odalarımız var. Birbirimize saygıdan başka bir şey duymayız. O benim ana kraliçemdir, öyle de kalacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2018 08:48
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2018 08:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
17 yıl önce boşandılar, övgüler yağdırdı

Kanal D'de ekrana gelen Derya Tuna, Hande Ataizi, Seda Akgül ve Eylül Öztürk'ün sunduğu '4 Kadın Zamanı' programının ilk bölüm sürprizi, İbrahim Tatlıses oldu. Yayına, telefonla bağlanan sanatçı, eski eşi övgüler yağdırdı.

"İKİMİZİN EVLERİNDE ODALARIMIZ VAR"

Oğlu İdo Tatlıses'in"Annemle babam aynı evde kalıyor" sözleri hakkında konuşan Tatlıses, "Sözleri çarpıtılmış. İkimizin evlerinde odalarımız var. Biz öyle şeyleri aştık. Birbirimize saygıdan başka bir şey duymayız. O benim ana kraliçemdir, öyle de kalacak" şeklinde konuştu.

"YEDİ ÇOCUĞUM VAR SEKİZİNCİYİ İSTİYORUM"

Yaptığı evliliklerden 7 çocuğunu olduğunu söyleyen Tatlıses, Yedi çocuğum var, sekizinciyi istiyorum. Her an, her saniye olabilir" dedi. Araya giren Tuna'nın, "Artık torunlarını seviyor. En küçük çocuğu Elif Ada'dan sonra o defteri kapattı" sözlerine Tatlıses, "Öyle bir şey yok" diyerek karşılık verdi.

"İDO OLMASAYDI EVLENEBİLİRDİM"

İdo olmasaydı evlenebileceğini sözlerine ekleyen Tuna ise, "İbrahim Bey'den ayrılalı 22 yıl oldu. Çocuğum var, asla evlilik düşünmüyorum. Çok mutlu ve huzurluyum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.