Hava Durumu

19 Ekim'de gerçekleşecek 'Yeni ay' döngüsünün burçlara etkisi

19 Ekim Perşembe Günü gerçekleşecek olan Ekim Ay'ı Yeni Ay Döngüsü etkilerini Astrolog Şebnem Ekşib sizler için kaleme aldı

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 22:58
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 22:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
19 Ekim'de gerçekleşecek 'Yeni ay' döngüsünün burçlara etkisi

19 Ekim Perşembe günü Vedik Astrolojiye göre Terazi burcunda Yeni Ay yaşayacağız. Yeni ay süreçleri ışıkların, yani Ay ve Güneş'in kavuşum etkisinde olduğu ve Ay'ın ışığının tamamen kaybolduğu karanlık fazını anlatır. Bu dönemler her ne kadar yeni başlangıçlarla bağlantılı sanılsa da esasen başlayacak olanın kendini belli etmeye başladığı ve dolunaya ulaşana kadar olgunlaşmaya devam ettiği bir aralıktır Yeni Ay süreci. Ay küçülmekten tekrar büyümeye dönerken, olaylarda yavaş yavaş olgunlaşıp büyür ve dolunay ile tamamlanır. Yeni başlangıç zamanları en iyi Hilal zamanlarındadır. Hilal ise Yeni Ay'dan yaklaşık 3. günden itibaren başlar ve yine yaklaşık 2 gün süren enerjilerin en dengeli olduğu güzel vakitlerdir.

Yeni ay Terazi burcunda Perşembe günü akşam saatlerinde (22.08) Çitra takımyıldızında tamamlanacak. Vedik Astroloji de burçlar kadar olan önemli olan takımyıldızlar içinde Çitra Mars ile yönetilen ve ilişkiler, duygusal hayatımızdaki denge ihtiyacını anlatan, kreatif ve estetik tarafı gelişmiş bir yıldızdır.

Yeni Ay zaten Terazi vurgusu ile bize ilişkiler, duygusal konular, sanat ve estetikle bağlantılı konularda gelişmelerin başlayacağına işaret etmekte. Yeni Ay döngüsünün yıldızı Mars ile yönetildiği için de gelişmeler hızlı bir biçimde ilerleyebilir. Genel olarak Perşembeden itibaren ilişkiler ve duygusal konular Kasım başına kadar odaklandığımız alan olabilir. Çitra sert bir yıldızdır.

Evrenin mimarı olarak geçen bu yıldız, sonuç ve mücadele isteyen konularda başarılı olsa da huysuz yapısı ile ilişkilerde hayli zorlanır. Mars'ın Vedik Astroloji de Başak burcunda ilerlemesi ve Yeni Ay sırasında Mars Başak etkisinin yüksek olmasıyla 19 Ekimden itibaren ilişkiler ve aşkta sert kararlar almanız, huzursuzluk yaşamanız veya yaşatmanız olası.

Sanat açısından baktığımızda Çitra mimari konular, dekorasyon, estetikle ilgili her türlü konu ve işi destekler. Cuma gününden itibaren enerjiler toparlanacak ve Yeni Ay günü olan Perşembe'nin dengesiz etkileri Cumadan itibaren düzelecek ki estetik ve sanatla ilgili atmak istediğiniz adımlar varsa, 20 -25 Ekim arası destekli olacak.

eni ay TERAZİ burcunda gerçekleşeceği için Yeni Ay'dan en yoğun Terazi ve Koç burçları etkilenecek.

Terazi burçları kendi yönlerini bulmak, bir ilişki veya duygusal bir durumda karar verme, ani bir manevra ile karşı tarafı şaşırtma, kimsenin beklemediği bir adım atma veya tepki verme eğiliminde olacaksınız.

Koç Burçları ise ilişkiler, ortaklı işler, eş veya partnerle ilgili konularda adım atma, gelişmeler yaşama, karar alma veya aldıkları kararları uygulamaya geçirmeleri söz konusu olacak.

Yeni Ay hava grubunu da etkiliyor ki Kova ve İkizler burçları da hızlı gelişmeler ve yeni durumlar içinde kendilerini bulabilirler. İkizler aşk ve ilişkilerinde, İlişkiler, aşk ve duygusal hayatlarıyla ilgili konularda yoğun bir yeni ay süreci yaşarken, İKİZLER ve KOVA burçları eğitim, yurtdışı, çocuklar, çocuklarla ilgili konular, çocuk sahibi olmakla ilgili gelişmeler açısından yoğun olacaklar.

Su grupları Yengeç, Akrep ve Balık açısından duygusal gelgitler vurgulu olabilir. Özellikle Akrep burcunun arka planları, gizli konuları gösteren alanında olacak olan Yeni Ay, Akrep'in düşmanlara, arkadan iş çevirenlere karşı dikkatli olmaları gerektiğini vurguluyor. Balık burcu ilişkiler ve sosyal alanda ani değişimler yaşayabilir. Ekim'in son haftası etkin olacak Yeni Ay bu süreçte hayatınızda ani değişimler verebilir. Yengeç burçları ise ev ve aile alanları, ebeveynler, ev değişiklikleri veya yuvaları konusunda bir süredir düşündükleri konularda adım atma fırsatı yakalayabilirler. Öte yandan Yengeç, Akrep ve Balık burçları ile yükselen veya Ay burçları bu alanda olanlar sezgilerine, artan hissedişlerine dikkat etsinler...

Ateş enerjisi Aslan ve Yay burçları ise yakın çevreniz, hedefleriniz, orta veya uzun vadede yapılandırmayı, başlamayı planladıklarınız adına fırsatlar gelebilir.

Toprak grubu; Boğa, Başak ve Oğlak burçları ise maddi alanlar, parasal işler, kariyer ve iş alanları ile mesleki konularda hareketli bir ekim sonu geçirecekler. İş ve kariyer konusunda Boğa ve Oğlak burçları gelişmelere açık bir zaman dilimi yaşayabilirler. Başak burcu ise bu süreci ağırlıklı maddi konular ve parasal dengelerini sağlamak adına kullanacaklar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.