Hava Durumu

2,5 milyon Euro'ya serbest kalır

Bursaspor'un 21 yaşındaki stoperinin 2020 yılında sona erecek mukavelesinde 2,5 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi bulunduğu ortaya çıktı. Beşiktaş'ın ilgilendiği genç stoper için herhangi bir kulüp TFF'ye bu parayı yatırırsa Ertuğrul'u kadrosuna katabilir.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2018 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2018 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
2,5 milyon Euro'ya serbest kalır

Haber I Tolga Öztaş I

ŞENOL GÜNEŞ İSTEMİŞTİ

Transferde kadrosuna katacağı isimlerle güçlenmek isteyen Bursaspor'da Ertuğrul Ersoy şoku yaşanıyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in açık açık 'Kadromda görmek isterim' dediği genç stoperin sözleşmesinde serbest kalma maddesi olduğu ortaya çıktı. Başkan Ali Ay'ın 16 Mart 2017 yeni sözleşme imzaladığı genç yeteneğin 2020 yılında sona erecek mukavelesine göre 2,5 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi bulunuyor. Bu durumda herhangi bir kulübün bu miktarı TFF'ye yatırması halinde Ertuğrul Ersoy ile görüşmelere başlayabilir ve oyuncunun da teklifi kabul etmesi halinde Bursaspor genç stoperini bir anda kaybedebilir.

SÖZLEŞME YENİLENEBİLİR

Şu anda teknik direktör Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda kadroda düşünülmeyen isimlerle yolları ayırmaya çalışan ve yeni transferler için uğraşan yönetim, Ertuğrul Ersoy konusunu yeniden masaya yatırmaya hazırlanıyor. Transferde yaşanan hareketliliğin bitmesinin ardından Bursaspor yönetimi Ertuğrul'a hem maaşına zam yaparak hem de serbest kalma maddesini kaldırarak yeni bir sözleşme önerecek. Ancak Titi'nin takımdan ayrılması gündemdeyken, Ertuğrul'da da böyle bir tehlikesinin bulunması Yeşil Beyazlıları stoper transferinde arayışa itti. Yönetim listedeki isimlerden en az 2 savunma oyuncusuyla önümüzdeki günlerde temasa geçecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.