Hava Durumu

2. Küme Basketbol Küçük Kızlar ve Erkekler müsabakaları sona erdi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları kapsamında düzenlenen 2. Küme Basketbol Küçük Kızlar ve Erkekler müsabakaları heyecanı sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2019 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2019 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
2. Küme Basketbol Küçük Kızlar ve Erkekler müsabakaları sona erdi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Okul Sporları Şubesi tarafından düzenlenen okullar arası müsabakaların heyecanı devam ediyor. Çekişmeli müsabakalara sahne olan organizasyon kapsamında Atatürk Spor Salonunda 2. Küme Basketbol Küçükler final maçları yapıldı. Küçük Kızlar kategorisinde 8 okul takımı ve 96 sporcu, Küçük Erkekler kategorisinde de 16 okul takımı ve 192 sporcunun katıldığı müsabakalar sonunda düzenlenen final maçları çekişmeli geçti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Uysal, Şube Müdürleri Mesut Köse, Mehmet Demirci, Abdurrahman Dağlar, Ali Kahraman, Osmangazi Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fedai Din ile okul müdürleri ve öğretmenlerin izlediği final müsabakaları kıyasıya mücadelelere sahne oldu.

Başarıyla tamamlanan müsabakalar sonunda Küçük Kızlar kategorisinde Ercüment Türkmen Ortaokulu şampiyon olurken, Sakarya Ortaokulu ikinci, Çukurca Fan Club Ortaokulu üçüncü ve Özel Demirci Sınav Ortaokulu da dördüncü oldu. Küçük Erkekler kategorisinde de Özel 3 Mart Azizoğlu Ortaokulu şampiyon olurken, Orhangazi Ortaokulu ikinci, Özel Bilfen Ortaokulu üçüncü ve Peyami Safa Ortaokulu da dördüncü oldu. Başarılı sporcular müsabakalar sonunda düzenlenen törenle kupa ve madalyayla ödüllendirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.