Hava Durumu

2 lira için bıçağıyla dehşet saçtı!

Samsun'da, internet kafede iki lira yüzünden çıkan kavgada 2 kardeş bıçaklandı, hastaneye kaldırılan kardeşlerin hayati tehlikesi devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2018 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2018 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
2 lira için bıçağıyla dehşet saçtı!

Samsun'da, internet kafede 2 TL yüzünden çıkan kavgada 2 kardeşin bıçaklanma anı, güvenlik kamerasına kaydedildi. Hastanede tedavi gören 2 kardeşin sağlık durumlarının ağır olduğu bildirildi.

2 LİRA İÇİN

Olay, önceki gün İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi Abdül Hak Hamit caddesi üzerindeki internet kafede meydana geldi. İddiaya göre, Z.T.S. kafede karşılaştığı E.S.D. ve kardeşi C.A.D.'den 2 TL istedi. Kardeşler para vermeyince taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi sonucu Z.T.S. ağabey ve kardeşini darp ettiği sırada kavgaya karışan E.G.2 kardeşi bıçaklayıp olay yerinden kaçtı.

ZANLILAR YAKALANDI

Yaralanan kardeşlerden E.S.D. Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, C.A.D. ise Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olaydan sonra kaçan E.G. ile arkadaşı Z.T.S. gece yakalanarak gözaltına alındı. Dün adliyeye çıkarılan 2 şüpheli tutuklanarak ceza evine gönderildi.

KARDEŞLERİN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Kardeşlerin ikisinin da sağlık durumunun ağır olduğu, tedavilerinin hastanelerin yoğun bakım servisinde sürdüğü belirtildi. Öte yandan bıçaklama anı ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.