Hava Durumu

20 gün arayla ikinci operasyon!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde, jandarmanın düzenlediği operasyonda, yasa dışı olarak ekilen 160 bin kök haşhaş bitkisi ele geçirilerek imha edildi. Gözaltına alınan 1 kişi işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. 19 Nisan'da da yine Tokat'ın Erbaa ilçesinde, jandarmanın düzenlediği operasyonda yasa dışı olarak ekilen 155 bin kök haşhaş bitkisi ele geçirilip imha edilmişti.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2018 21:08
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2018 21:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
20 gün arayla ikinci operasyon!

Tokat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Erbaa ilçesine bağlı Üzümlü köyünde bir vatandaşın 2 dönümlük tarlasına yasa dışı haşhaş bitkisi ekimi yaptığı bilgisini aldı. Operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, arazide ekili 160 bin kök haşhaş bitkisi ele geçirdi. Savcılık talimatıyla gözaltına alınan 1 kişi işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Ele geçirilen haşhaş bitkileri ise imha edildi.

19 NİSAN'DA 155 BİN KÖK

Tokat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Erbaa ilçesine bağlı Karayaka beldesinde 2 ayrı kişinin toplam 5 dönüm araziye yasa dışı haşhaş bitkisi ekimi yaptığı bilgisini almış ve bölgeye yapılan operasyonda 155 bin kök haşhaş bitkisi ele geçirilmişti. Savcılık talimatıyla gözaltına alınan 2 şüpheli işlemlerinin ardından serbest bırakılmış ve ele geçirilen haşhaş bitkileri ise imha edilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.