Hava Durumu

20 gün çalışıp milyonlar kazanıyordu şimdi ise...

1980'li yılların ünlü modeli kelimenin tam anlamıyla bir yıldız gibi kaydı. Hem de sırılsıklam aşık olduğu bir erkek yüzünden.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2019 22:56
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2019 22:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
20 gün çalışıp milyonlar kazanıyordu şimdi ise...

Bir zamanlar ünlü dergilerin ve moda markalarının peşinde koştuğu, yılda sadece 20 gün çalışıp milyonlarca dolar kazanan eski top model Nastasia Urbano, şimdi sokaklarda yaşıyor.

Şu anda 57 yaşında olan Urbano, 80'li yıllarda Linda Evangelista ile birlikte ünlü bir moda evinin çıkardığı parfümün de tanıtım yüzüydü. O dönemde Jack Nicholson, Andy Warhol gibi sanat ortamının en ünlüleriyle birlikte vakit geçiren Nastasia Urbano için sonradan işler ters gitmeye başladı. Parasını har vurup harman savuran eski kocası yüzünden kaybetti.

Urbano, uzun süredir İspanya'nın en turistik kentlerinden biri olan Barcelona'da sokaklarda yaşıyor ve banklarda uyuyor.

Çok genç yaşta modellik kariyerine başlayan İspanyol model Nastasia Urbano, henüz 20 yaşındayken Avrupa'daki ünlü dergilerin kapaklarında yer aldı.

Daha sonra birçok modelin hayallerini süsleyen Ford Models ile anlaşarak New York'a gitti. O dönemde de birçok kişinin ancak hayal edebileceği kadar çok para kazanıp gösterişli bir hayat sürdürdü.

Nastasia Urbano, o dönemi şöyle anlatmıştı geçmişte verdiği bir röportajda "Herkes tarafından sevildim, ünlü dergilere kapak pozu verdim. Üç ya da dört yıl boyunca, yılda sadece 20 gün çalıştım ve karşılığında milyon dolar kazandım" diyerek anlatmıştı.

Nastasia Urbono'nun anlattıklarına göre hayatının dönüm noktası kocası ve iki çocuğunun babası olan erkekle tanıştığı an oldu. Ama heyecanla başlayan bu ilişki hüsranla sonuçlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.