Hava Durumu

2009'dan beri başkan olan isim MHP'den istifa etti

Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, "2008'den beri üyesi olduğum, 2009'dan beri de belediye başkanlığı görevini yaptığım Milliyetçi Hareket Partisinden istifa ediyorum. Halka rağmen hareket etmeyi doğru ve uygun bulmadık" dedi

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2017 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2017 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
2009'dan beri başkan olan isim MHP'den istifa etti

Sinop'un Türkeli Belediyesi Başkanı Halil Dilek Özcan, partisi MHP'den istifa ettiğini bildirdi.

Özcan, yaptığı yazılı açıklamada, yönetici kademesinde görev yaptığı süre boyunca beyaz görünenin gerçekte siyah olduğunun farkına vardıklarını belirtti.
Söylemde doğru olan her şeyin eylemde farklı görülmesinin, istifa kararı almasında önemli bir etken olduğunu ifade eden Özcan, Türk milletini Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği muasır medeniyetler seviyesine çıkarmayı hedeflediğini aktardı.

Yeni fikir ve yeni söylemin, yeni insan demek olduğunu dile getiren Özcan, şunları kaydetti:

"Çocukluğumdan beri Türklük şuuru ve fikriyatı ile özdeş yaşamış bir Türk insanı olarak mensubu olmaktan gurur duyduğum ve ömür boyu gurur duyacağım, 2008 yılından beri üyesi olduğum, 2009 yılından beri de belediye başkanlığı görevini yaptığım Milliyetçi Hareket Partisinden istifa ediyorum. Halil Dilek Özcan olarak ilçemde siyaseten yol yürüdüğüm, irtibat içinde olduğum değerli dostlarımla ilgili asla hiçbir olumsuz düşüncem yoktur ve olamaz. Yerel bazdaki en etken rol, yeni kurulan il teşkilatının bencil tavır ve davranışları olmuştur. Bu bağlamda halka rağmen hareket etmeyi doğru ve uygun bulmadık. Gayemiz ve davamız kendini Türk hisseden herkesi Türk devletinin başına getirip, ülkesini yönettirmektir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.