Hava Durumu

2017'nin en iyi torrent siteleri

2017 verilerine göre güncellenmiş en iyi torrent siteleri listesi...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2017 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2017 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
2017'nin en iyi torrent siteleri

Peer-to-Peer (P2P) şekilde dosya paylaşım yapılan torrent siteleri, şüphesiz internet dünyasının en popüler web siteleri arasında.

Genel kanı torrent sitelerinin veya torrent üzerinden dosya indirmenin yasa dışı olduğu yönünde olsa da, aslında P2P dosya paylaşımı tamamen legaldir. Burada önemli olan indirmiş olduğunuz dosyanın herhangi bir telif hakkını ihlâl etmiyor olması.

Bu uyarıyı da yaptıktan sonra dilerseniz gelin hep beraber 2017'nin en iyi 10 torrent sitesine yakından bakalım.

1- Zamunda.NET

Kickasstorrents'ın kapatılmasından sonra özellikle Türkiye'deki kullanıcıların ilk tercihi Zamunda.NET olacaktır. Bulgaristan merkezli bir Torrent sitesi olan Zamunda, aslında dünya genelindeki sıralamada üst sıralarda olmasa da, ülkemizde en çok kullanılan web sitelerinin başında geliyor

2- The Pirate Bay

Torrent deyince şüphesiz akla gelen ilk isim The Pirate Bay olur.

2003'te kurulan ve yasal sorunlar yüzünden defalarca kapatılan; kurucularının bu uğurda hapis bile yatmak zorunda kaldığı web sitesi zor da olsa yoluna 2016'da en popüler torrent sitelerinden biri olarak devam ediyor.

3- RARBG

RGB olarak da bilinen RARBG, 2008 yılında kurulan ve yine BitTorent protokünü kullanan bir web sitesi

4- Extra Torrent

Günde milyonlarca trafik alan ve yükselen grafiği ile listemizin 3. sırasında yer alan Extra Torrent, EETV ve ETRG yayın grubu tarafında oldukça güçlü

5- YTS.AG

Görsel tabanlı arayüzü ile dikkatleri çeken YTS.AG, Alexa sıralamasına göre dünya genelinde 740. sırada.

6- 1337X

Genellikle trafiğini İngiltere'den alan 1337X, kullanıcı tabanlı bir torrent sitesi.

Sadece arayüzü ve o hafta hangi içeriklerin popüler olduğunu gösteren bölümleriyle 1337X, en popüler torrent sitelerinden bir diğeri.

7- TorrentProject.se

Torrentz'nin kapatılmasının ardından en iyi alternatif olan TorrentProject, bir torrent arama motoru aslında. Alexa sıralamasında 700'lerde kendine yer bulan web sitesinde, birçok farklı kaynaktan torrent aratmak mümkün.

8- EZTV.AG

İlk olarak 2005'te bir TV torrent dağıtım grubu olarak yayın hayatına başlayan web sitesi, bugün de genel olarak TV içerikleri üzerinden yoluna devam ediyor.

9- Limetorrents.cc

Her telden torrent içeriklerini bulabileceğiniz bir web sitesi olan Limetorrents, son dönemde popülaritesini arttıran ve uzun süredir de hizmet vermekte olan bir seçenek. Web sitesinde film, oyun, müzik ve dizi gibi birçok farklı kategoride içerik bulmak mümkün.

10- IsoHunt.to

2003 yılında yayın hayatına başlayan ve en eski torrent sitelerinden biri olan IsoHunt, diğerleri gibi birçok kez kapatılmış web sitelerinden biri. 2012 yılında kapatılan IsoHunt yerine, listemizin 10. sırasından kendine yer bulan IsoHunt.to sitesi geldi.

KAYNAK:shiftdelete.net

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.