Hava Durumu

2018'de Süper Ligdeyiz

Karlo Vragovic, "Öncelikli hedefimiz play-off'lara en iyi konumdan girebilmek. Sonrasında da Süper Lig'e yükselmek. Taraftarımız arkamızda olduğu sürece ye-nemeyeceğimiz takım yok. Yeni yılda yeni başarılara ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2018 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2018 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
2018'de Süper Ligdeyiz

HABER I Özgün DOĞAN - Samet ZİNCİROĞULLARI

Bursaspor Durmazlar'ın başarılı basketbolcusu Karlo Vragovic, Sönmez Medya'ya yeni yıl öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Bu sezon hedeflerinin play-off'a en iyi dereceden girip sezon sonunda Süper Lig'e yükselmek olduğunu belirten Hırvat oyun kurucu, "Öncelikli hedefimiz play-off'a yüksek bir konumda girmek. Onun için yolumuza en iyi şekilde devam etmek istiyoruz. Şu anki lig performansımızdan memnunum. Ana hedefimiz Süper Lig'e yükselmek. Bu hedef doğrultusunda iyi ilerlediğimizi düşünüyorum ve sezon sonunda taraftarımızla birlikte hedefimize ulaşacağız. Geçen sezon Süper Lig'i son maçta kaçırdık. Tek bir maçla oradan uzak kaldık bu durum bizi oldukça üzdü. Ama yaptıklarımızla ve kazandıklarımızla oraya kadar gelebilmemiz bizi mutlu etmişti. Bu gidişat özellikle benim için ayrı bir motivasyon olmuştu. Daha iyiye gidip sonraki adımı atabilmek için beni motive etti. Bu hedefle sezona tüm takım olarak çok iyi başladık ve bu şekilde de devam edeceğini düşünüyorum" diye konuştu.

TARAFTAR İNANILMAZ

Bursasporlu taraftar ile arasında özel bir bağ bulunduğunu ve onların desteğini arkasında hissettiği zaman daha iyi bir performans ortaya koyduğunu belirten Karlo Vragovic, " Geçtiğimiz sezonun başından itibaren taraftarla iyi bir iletişimim oldu. Ben sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ve taraftarlar da bunun farkında olmalı ki beni bu kadar seviyorlar. Ayrıca ben de onları mutlu edebilmek için ayrıca çaba gösteriyorum. Onların desteği takım için çok önemli. Taraftarlarımız bize destek verdiği sürece yenemeyeceğimiz takım yok diye düşünüyorum. Salonda inanılmaz bir atmosfer yaratıyorlar. Neredeyse her deplasman maçında bizime birlikte geliyorlar ve desteklerini sürdürüyorlar. Onlar Süper Lig'i hak ediyor. Biz de onlara hak ettiklerini vermek için her gün çalışıyoruz. 2018 yılında Süper Lig'e yükseleceğimize inanıyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu.

BİRLİKTE KAZANIYORUZ

İnsanlar ben iyi oynadığım zaman takımın kazandığını söylüyorlar ama bu şekilde belirtmek doğru olmayabilir. Ligin dinamiklerinde yabancıların çok fazla iş yapması beklendiği için bizim tarafımızda bu şekilde görünüyor. Ama benim ve Dejan Borovnjak'ın tek yapmak istediği şey takımı galibiyete taşımak. Kazandığımız sürece benim iyi veya kötü oynamamın pek bir önemi olmuyor. Ama ben iyi oynadığımda kesinlikle iyi katkı veriyorum ve maçları kazanmaya doğru götürüyoruz. Ben her zaman daha iyi oynamak için elimden geleni yapacağım.

YENİ YIL GÜZEL OLACAK

Öncelikle herkese sağlıklı bir yıl diliyorum. Özellikle bizim açımızdan bu oldukça önemli. Çünkü bu sezon takım olarak çok fazla sakatlık yaşadık. Sağlıklı kaldığımızda her şeyi başarabileceğimizi düşünüyorum. 2018'de taraftarımızla birlikte Bursaspor'u daha iyi yerlere taşımak istiyoruz.

1000 SAYI ATTIĞIMI BİLMİYORDUM

Açıkçası bu durumdan haberim yoktu. Maçtan sonra birisi internete bir fotoğraf koymuştu ben de oradan öğrendim. Ben zaten özellikle istatistikler için oynayan bir oyuncu değilim. Sadece sahaya çıkıp elimden gelenin en iyisini ortaya koyup iyi bir takım arkadaşı olarak takımımın kazanması için uğraşıyorum ve Türk Telekom maçında da bu oldu. 36 sayı atmıştım ve toplamda 1000 sayıya ulaşmam beni mutlu etti ama bir şeyi başardım ve bırakıyorum gibi bir şey olamaz. Daha iyisini yapmak için her gün daha çok çalışmanız gerekiyor.

FUTBOLU SEVİYORUM

Herkes futbolu sevdiğimi biliyor. Mümkün olduğunca maçları televizyon veya stadyumdan takip etmeye çalışıyorum. Ama futbol takımının da gelip bizi desteklemesi gerçekten önemli. Paul Le Guen ve bazı futbolcular bu sezon bazı maçlarımızı tribünden takip etti. Bursaspor büyük bir aile ve camianın bütünlüğü açısından bizim birbirimize bu kadar destek olmamız oldukça motive edici bir durum.

BURADA KALMAK İSTERİM

Yönetim ile geçen sene de 1 yıllık kontrat yapmıştık. Sezon sonunda konuşup anlaştık ve 1 sezon daha kontratımı uzattık. Burada mutluyum. Tabii ki şartlar olgunlaşırsa burada kalmak isterim. Burada bu sezonki hedefimiz Süper Lig'e çıkmak. Ben açıkçası çok fazla ilerisini düşünmüyorum. Profesyonel bir sporcu olarak sezon sezon sözleşme imzalanması gerektiğini düşünüyorum.









Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.