Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2018 yaz düğün trendleri

En romantik gününüzü rengarenk çiçeklerin, sımsıcak bir gökyüzünün altında planlamaya ne dersiniz? O halde yaz düğünleri tam size göre... 2018 yaz düğün trendlerinde neler var, bu yılın modası neler sizler için hazırladığımız yazıya göz atmadan sakın karar vermeyin.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2018 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2018 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
2018 yaz düğün trendleri

Çiçeklere yer açın

Yaz düğünü dendiğinde herkesin aklına gelen ilk şey, çiçekler. Pekala, bu trendi biraz daha abartmaya ne dersiniz? 2018 yaz düğünlerinde her yerde çiçekler göze çarpmalı. Hangi çiçekleri mi seçeceksiniz? Bu yılın öne çıkan çiçek modelleri arasında kırmızı ve beyaz güller, bohem stil ile bezeli çiçek demetleri ve canlı yeşil otlar ilk sıralarda yer alıyor.

Şık mekanları geride bırakın

En büyük hayaliniz şık ve pahalı bir mekanda evlenmek ise bunu bir daha düşünün! Bu yıl düğün mekanı seçiminde çok daha rahat ve sade mekanlar öne çıkıyor. Ferah bir bahçe, sahil kenarları ideal düğün mekanınıza dönüşebilir.

Gelinliklerde sadelik ön planda

Düğün hazırlıklarının belki de en zor kısmı gelinlik seçmek. 2018 yaz düğün trendlerinde sadelik hiç olmadığı kadar öne çıkıyor. Sade, minimalist detayların ön plana çıktığı bir gelinlik modeli ile trendleri yakından takip edebilirsiniz. Omzu açık, dantel detaylı ya da geniş kollu gelinlik modelleri bu yılın öne çıkan parçaları arasında yer alıyor.

Doğal saçlara ne dersiniz?

Uygun bir gelinlik buldunuz peki ya saçlar? Sıkı yapılmış topuzlar bu yıl geride kalıyor. Dağınık topuzlar, salaş bırakılmış saçlar bu yılın gelinliklerini süsleyen trend saç modelleri arasında yer alıyor.

Düğün pastası nasıl olmalı?

Yaz aylarının ferah ve sıcak havasını pastalarınıza da yansıtabilirsiniz. Son yıllarda düğün pastalarında öne çıkan sade modeller bu yıl da hükmünü sürdürmeye devam ediyor. Beyaz ağırlıklı, çiçeklerle süslü, hafif tadı olan bir düğün pastası ile trendleri yakalayın.

Davetiye seçiminizle öne çıkın

Düğün detayları ile ilgili düşüneceğiniz çok şey var. Peki, o özel günü simgeleyen davetiyeler nasıl olmalı? 2018 yaz düğün trendlerini yakından takip etmek istiyorsanız davetiye seçiminize de çok önem vermelisiniz. Bu yılın davetiyelerinde düğünün genel temasına uygun renkler seçebilirsiniz. Çiçeklerinizi pembe renkte düşünüyorsanız davetiyelerinizi de bu renkte seçerek güzel bir uyum yakalayabilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.