Hava Durumu

2020 iPad Pro'lar için önemli sızıntı!

Bir süredir iPhone SE 2 sızıntılarıyla gündemde olan Apple, Mart ayında düzenleyeceği etkinlik için hazırlıklara başladı. iPhone SE 2 ve yeni iPad modellerinin tanıtılması beklenen etkinlik ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. 2020 iPad Pro klavye aksesuarı için önemli güncelleme gelecek!

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2020 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2020 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
2020 iPad Pro'lar için önemli sızıntı!

2020 iPad Pro klavye aksesuarı güncellenecek!

Apple geçtiğimiz senlerede sunduğu birkaç iPad modeli için uyumlu bir akıllı klavye sunmuştu. Smart Keyboard olarak piyasada satılan bu popüler iPad aksesuarı, kullanıcı deneyimini geliştirecek önemli bir yükseltme ile karşımıza çıkabilir.

İsabetli Apple ürünleri sızıntılarıyla tanınan MacRumors, Apple'ın geçtiğimiz Kasım ayında 16 inç MacBook Pro'da tanıtılana benzer bir makas anahtar mekanizması kullanan Smart Keyboard aksesuarının yeni bir sürümünü geliştirdiğini iddia ediyor.

Tam ayrıntılar henüz netleşmemiş olsa da değişikliğin iPad kullanıcıları için oldukça daha tatmin edici bir yazma deneyimi sunması bekleniyor. Yeni ve geliştirilmiş Smart Keyboad modelinin Mart ayında 2020 iPad Pro serisiyle birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor. İlginçtir ki, bu zaman çizelgesi Apple Analisti Ming-Chi Kuo tarafından verilen tarihlerle çelişiyor.

Kuo Temmuz ayında Apple'ın 2021'in sonuna kadar Smart Keyboard aksesuarının yeni klavye tasarımıyla güncellemeyeceğini iddia etmişti. Ama MacRumors tarafından ortaya atılan iddialar da oldukça güçlü. Mart ayında yeni bir klavye gelecek mi, gelmeyecek mi hep beraber göreceğiz. Klavyenin detaylarının da kısa süre içerisinde sızdırılması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.