Hava Durumu

28 bin liralık aracına 55 bin TL harcayıp...

Muğla'da, araç modifiyesi üzerine iş yeri bulunan iki arkadaş Umut Volkan ve Serdar Demir'in, içine 55 bin liralık ses sitemi yerleştirdikleri 28 bin lira değerindeki hafif ticari araçları, düğün, asker eğlencesi ve fuarlardan büyük ilgi görüyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
28 bin liralık aracına 55 bin TL harcayıp...
Kütahya'da modifiye otomobil sahiplerine yönelik düzenlenen etkinliğe katılan Volkan ve arkadaşı Demir'in hafif ticari araçlarının bagaj kısmı ve kapı içlerine yerleştirilmiş 20 hoparlörden oluşan ses sistemi, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Araç içinden çıkan yüksek müzik sesi, adeta konser alanını andırırken vatandaşlar araçtaki sistemi yakından inceledi.
Volkan, yaptığı açıklamada, aracın piyasa değerinin yaklaşık 28 bin lira olduğunu ancak üzerindeki ses sistemini 55 bin liraya mal ettiklerini dile getirerek, "Aracımız vatandaşlardan çok ilgi alıyor. Aracın ses sistemi açıldığında düğün yeri ya da konser alanıyla aynı ses düzeyini veriyor. Bundan dolayı düğün, sünnet ve asker eğlencelerinden davet alıyoruz. Biz de gelen davetlere icabet ediyoruz." ifadelerini kullandı.



İnsanlara kulağı tırmalamayan temiz müzik dinletmek için bu yola çıktıklarını belirten Volkan, "Bu sistem, eğlence yapacağınız zaman keyifli bir ortam sağlıyor. Biz bu işe gönül verdik ve aracı hazırladık. Bu araç sayesinde misafirim ve arkadaşlarımın sayısı da artıyor. Temiz müzik dinlemek isteyenler kapımızı çalıyor." diye konuştu.

Demir ise aracın vatandaşlar tarafından ilgi gördüğünü ancak şikayet aldıkları için ses sistemini sokak aralarında açmadıklarını anlattı.

Ses sistemine ciddi para harcadıklarını anlatan Demir, "Net müzik dinlemek isteyen vatandaşlar bize ulaşıyor. Hatta bir keresinde ses düzeyini ölçmek için düğünlere çağırdılar. Oradaki müziğin sesini bastırdık. Bizi gösterilere davet ediyorlar, oralara gidiyoruz. Sistem kuracaklarına bizim aracımızı çağırıyorlar, yeterli geliyor." dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.