Hava Durumu

3 lira için dehşet saçıp can aldı!

İzmir'de bir marketten alışveriş yapan İbrahim B. (20) iddiaya göre iki gün önce 3 liralık para üstü nedeniyle tartıştığı market sahibi 60 yaşındaki Aydın Bozkurt'u ve imam nikahlı eşi Enisa Erdoğan'ı bıçakladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2015 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2015 09:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
3 lira için dehşet saçıp can aldı!
Olay, dün saat 20.00 sıralarında Abdi İpekçi Mahallesi 3692 Sokak 158 numarada meydana geldi. İbrahim B. (20), iki gün önce annesinin verdiği parayla markete alışverişe gitti. Marketten 2 liralık alışveriş yapan İbrahim B., 7 çocuk babası Aydın Bozkurt'a 5 lira verdi. İddiaya göre, Bozkurt, İbrahim B.'ye para üstünü sonra vereceğini söyledi. İbrahim B., daha sonra markete geldiğinde Bozkurt'la tekrar tartışmaya başladı. İbrahim B., tartışmanın büyümesi üzerine Bozkurt'un işyerini ve aracına taşlayıp zarar verdi. Bozkurt şikayetçi olunca İbrahim B., polis tarafından gözaltına alındı. İbrahim B., savcıya ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

İbrahim B., serbest kaldıktan saatler sonra markete gelerek Bozkurt ve imamlı nikahlı eşi Enisa Erdoğan (57) bıçaklayarak ağır yaraladı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Bozkurt, ambulansla İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Enisa Erdoğan ise Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücuduna 7 bıçak darbesi alan Aydın Bozkurt yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Enisa Erdoğan'ın ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Bozkurt'un cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.