Hava Durumu

3 PKK'lı terörist öldürüldü

Hakkari'nin Oğul Köyü Tepe bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından askeri konvoya roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırı üzerine silahlı insansız hava aracı (SİHA) ile düzenlenen operasyonda 1'i kadın 3 terörist ölü ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
3 PKK'lı terörist öldürüldü

Olay, bugün saat 01.30 sıralarında Hakkari Oğul Köyü Kovan Tepe bölgesinde meydana geldi. Bölücü terör örgütü mensupları Çukurca-Van yönünde ilerleyen askeri konvoya roketatarlı saldırı gerçekleştirdi.Hakkari Valiliği, saldırı ardından kaçan PKK'lı teröristlerin takibe alındığını,ÿsilahlı insansız hava araçları (SİHA) ile ateş altına alınan bölgede 1'i kadın 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği açıkladı. Açıklamada, şöyle denildi:

"İHA ile tespit edilen noktalar zırhlı kobra araçları ve tank atışlarıyla yoğun ateş altına alınarak kaçış noktaları tutulmuştur. Daha sonra SİHA ile bölücü terör örgütü mensuplarının tespit edildiği noktalara 2 atış yapılmıştır. Bölgeye sevk edilen Jandarma Özel Harekat Timleri tarafından yapılan arama tarama faaliyeti neticesinde 1 bayan 2 erkek bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği tespit edilmiş olup; 2 roketatar, 3 kalaşnikof marka uzun namlulu silah, 3 sırt çantası, 1 bomba düzeneği kurulu çanta ve 1 şemsiye ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.