Hava Durumu

3 puan kumluk'tan çıktı

Geçen yıl elde ettiği şampiyonlukla 1. Amatör Küme'ye yükselen Barbarosspor, 3. Grup'un ilk haftasında deplasmanda karşılaştığı Kumlukalanspor'u tek golle mağlup etmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2017 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2017 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
3 puan kumluk'tan çıktı

TEK GOL YETTİ
1. Amatör Küme 3. Grup'ta mücadele eden Barbarosspor, ligin ilk haftasında Kumlukalanspor'u 1-0 mağlup etti. Gürsu İlçe Stadı'nda oynanan mücadelede maça hızlı başlayan Mavi Beyazlılar, mücadelenin 3. dakikasında Oğuz İlhan'ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk 45 dakikada başka pozisyon olmadı ve soyunma odasına bu skorla gidildi. karşılaşmanın ikinci yarısında Kumlukalanspor skora dengeyi getirmek için tehlikeli ataklar gerçekleştirse de pozisyonlardan yararlanamadı ve maç 1-0 sona erdi. Bu sonuçla Barbarosspor 3 puanın sahibi oldu. Barbarosspor ligin ikinci haftasında kendi sahasında Alanyurt Gençlikspor'u ağırlayacak.

DESTEK BEKLİYORUZ
Maçın ardından Barbarosspor Kulübü Başkanı Mustafa Ekinci yaptığı açıklamada bu sezon yükseldikleri 1. Küme'ye galibiyetle başlamanın ligin geri kalan süreci için kendilerine moral verdiğini ifade etti. Ekinci, "Bu sezon yükseldiğimiz 1. Küme'ye galibiyetle başlamak bizim için sevindirici oldu. Bu ligde henüz yeniyiz. İlk hedefimiz burada kalıcı olmak ve daha sonrasında üst sıraları zorlamak. Orta ve uzun vadede ise yeniden yapılandırdığımız altyapımız ve kendi tesislerimiz ile Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmak istiyoruz. Bu noktada kulübümüzün tesislerinin yenilenmesi için yetkililerden destek istiyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.