Hava Durumu

3 saat boyunca kapı zilini yaladı!

ABD'de üç saat boyunca kapı zilini yalayan adam, güvenlik kameralarına yakalandı. ABD'nin konuştuğu adamı polis yakalamak için çalışma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2019 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2019 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
3 saat boyunca kapı zilini yaladı!

ABD'nin Kaliforniya eyaletinin Salinas ilçesinde yaşan Dungan ailesinin kapı zilini 3 saat boyunca yalayan ada, güvenlik kameralarına yansıdı. Polis, söz konusu şahsı yakalamak için çalışma başlattığını söyledi.

"ŞÜPHELİNİN KİMLİĞİNİ BELİRLEMEK UZUN SÜRMEDİ"

Şoke eden görüntüleri izleyen ev sahipleri, görüntüleri izledikten sonra durumu polise bildirdi. Salinas Polis Departmanı Sözcüsü olayla ilgili açıklama yaparak "Görüntünün çok net olmasına şaşırdık, şüphelinin kimliğini belirlemek uzun sürmedi" dedi.

33 YAŞINDAKİ ROBERTO DANİEL ARROYO

Polis, kapı zilini yalayan şahsın 33 yaşındaki Roberto Daniel Arroyo olduğunu açıkladı ve yakalanması için arama çalışması başlatıldığını ifade etti.

Sylvia Dungan, kendisinin ve eşinin olayın gerçekleştiği saatlerde dışarda olduklarını fakat çocuklarınnın evde uyuduğu söyledi.

"HİÇ KİMSEYE ZARAR VERMEDİ"

Sylvia Dungan, "Daha sonra bu görüntülere gülmeye başladım çünkü teknik olarak hiçbir şeye ve hiçkimseye zarar vermedi" dedi.

Olayın ardından aile hafta sonu boyunca zili sterilize etmek için uğraştığı bilgisi aktarıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.