Hava Durumu

3 şehirde kaza: 9 ölü 22 yaralı

Balıkesir ve Çankırı'da meydana gelen trafik kazalarında 9 kişi öldü, 22 kişi de yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2016 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2016 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
3 şehirde kaza: 9 ölü 22 yaralı
CENAZE ARABASI KAZA YAPTI: 4 ÖLÜ, 1 YARALI

Balıkesir'de kum yüklü kamyon ile cenaze taşıyan kamyonetin çarpışması sonucu 6 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Muharrem Ö. yönetimindeki kum yüklü kamyon, Kepsut yolu Çınarlıdere Mezarlığı mevkisinde, Yakup Sarp idaresindeki cenaze taşıyan kamyonetle çarpıştı. Şarampole yuvarlanan kamyonette bulunan aynı aileden Aslı, Fatma, Musa Bozkır ile sürücü Yakup Sarp olay yerinde, Tahsin Zeybek ve Ayşe Bozkır da kaldırıldıkları Balıkesir Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi.Kazada yaralanan kamyon sürücüsü Muharrem Ö'nün tedavisinin Balıkesir Devlet Hastanesinde sürdürüldüğü bildirildi.



Bu arada kamyonetle Kepsut'a bağlı Dalköy'e götürülmek istenen Mustafa Bozkır'ın cenazesinin de kazanın ardından Balıkesir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı öğrenildi. Öte yandan kaza nedeniyle yaklaşık yarım saat trafiğe kapalı kalan yol, daha sonra kontrollü olarak ulaşıma açıldı. 



AYNI YÖNDE GİDEN 2 OTOMOBİL ÇARPIŞTI; 3 ÖLÜ, 3 YARALI

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde, aynı yönde giden iki otomobilden birinin diğerine arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi öldü, 3 kişi ise yaralandı.

Kaza, bugün saat 08.00 sıralarında, Denizli- İzmir karayolunun Karataş Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Denizli’den İzmir yönüne giden Selim Şaş yönetimindeki otomobil, önünde giden Kazım Ak yönetimindeki otomobile arkadan çarptı. Kazadan iki otomobilin sürücüleri ile Teslime Bacaksız yaralı kurtulurken, otomobilde bulunan 58 yaşındaki Belgi Ak, 86 yaşındaki Durmuş Ak ve 64 yaşındaki Mevlüt Ak olay yerinde yaşamını yitirdi.



Kazada araçlarda sıkışarak yaralan sürücüler Selim Şaş ve Kazım Ak ile Teslime Bacaksız, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı ve ambulanslarla Sarayköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ölen 3 kişinin cenazesi de aynı hastanenin morguna götürüldü. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

ÇANKIRI’DA OTOBÜS DEVRİLDİ: 18 YARALI

Çankırı-Ankara karayolu üzerinde yolcu otobüsü devrildi. Kazada 18 yaralı olduğu bildirildi.
Edinilen bilgiye göre kaza; Çankırı-Ankara Karayolunun 50. kilometresinde Çandır mevkinde meydana geldi. Ankara yönüne gitmekte olan 16 KN 602 plakalı yolcu otobüsü buzlanmadan dolayı yan yattı. Çevredekilerin olayı bildirmesi üzerine, kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Karayolu bir süreliğine trafiğe kapatıldı. İlk belirlemelere göre kazada 18 kişi yaralandı. Yaralılar çevre hastanelere sevk edilirken, devrilen otobüs vinç yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.