Hava Durumu

300 km hızla giden motosikletle feci ölüm

Ankara çevre yolunda yarışan yüksek hızlı bir motosikletin sürücüsü, aynı yönde seyir halindeki otomobile 300 kilometre hızla çarparak hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2013 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2013 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
300 km hızla giden motosikletle feci ölüm

Güney Çevreyolu Eskişehir istikametinden Konya yolu istikametinde yarışan süratli motosikletlerden biri kaza yaptı. Saatte 300 kilometre hız yaptığı belirtilen motosiklet aynı hızdayken bir otomobile çarptı. Çapmanın etkisiyle alev alan motosiklet tamamen yandı. Sürücüsü İbrahim Çam ise hayatını kaybetti.

Öğle sıralarında meydana gelen kazaya yüksek hızın neden olduğu ifade ediliyor. İbrahim Çam, saatteki hızı 300 kilometre olan 06 HB 2168 plakalı motosikletiyle Konya yolu istikametinde başka motosikletlerle yarışa başladı. Aynı hızla yolun sol şeridinde seyreden motosiklet sürücüsü, Kazım Dönmez'in kullandığı 06 BT 0092 plakalı otomobile hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle yerden metrelerce yükseğe fırlayan sürücü, yola çakıldı. Motosikleti ise bariyerleri aşarak orta refüje düştü ve alev aldı. Kısa süre sonra da tamamen yandı.

Kaza nedeniyle yarışmayı bırakan diğer motosikletliler, 112 Acil'i arayıp yardım istedi. Ağır yaralı olarak bulunduğu yerde aşırı kan kaybeden sürücü Çam, ambulansla Gazi Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

OTOBANDA MOTOSİKLETLERLE SÜREKLİ HIZ YAPIYOR

Motosikletin çarptığı otomobilin sürücüsü Kazım Dönmez, "Gençler yarışıyordu. Bana çarptılar." diyerek kaza anını anlattı. Kazaya şahit olan bir vatandaş da yarış motosikletlerinin otoban üzerinde sürekli hız yaptıklarını ve motosiklet seslerinin kendilerini çok rahatsız ettiğinden şikayet etti.

Kazayı gören vatandaş, çarpma sesini duyduktan sonra, bir kişinin yerden metrelerce havalanıp yere düştüğünü anlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.