Hava Durumu

302 şoförü gibisin

23 Nisan Resepsiyonu, Abdullah Gül, Cemil Çiçek ve Sırrı Süreyya Önder'in esprili diyaloglarına sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2013 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2013 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
302 şoförü gibisin

Gül, BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'e, ''Seni bir yere davet etmiyoruz, uçağa binmiyorsun diye'' dedi. Önder'in, ''Ben masrafsız vekilim. Meclis'in en çalışkan milletvekiliyim'' demesine, BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, ''Onu Kandil'e gönderiyoruz, görevi o'' diye espri yaptı.

TBMM Başkanı Çiçek'in Önder'e, ''302 şoförü gibisin'' demesi, grupta gülüşmelere yol açtı. Önder'in ''Başkan, şeriatın kestiği parmak acımaz. Ne ceza verirsen razıyım'' sözleri üzerine Çiçek, ''Ben sana bir hesap keseyim de gör'' dedi. Önder Cumhurbaşkanı Gül'e, ''Sayın Cumhurbaşkanım, ben karayoluyla gittiğiniz yere gelirim'' dedi.

Çiçek, gazetecilerin, ''302 şoförü ne demek?'' sorusuna, ''Bir gün Bursa, bir gün İzmir, bir gün başka yer...Çok değişik yönlere gidenlere 302 şoförü gibi derler. Her gün bir hatta yolculuk yaparlar. Önder, uçağa binemediği için ondan dolayı söyledim'' karşılığını verdi. Çiçek, ''Yolculuk bir süre daha devam edecek anlaşılan...Başka hatlar olacak mı? Hatların değişme ihtimali var mı?'' sorularına gülerek ''302'nin gidebileceği yollara gider. O bir deyimdir'' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.