Hava Durumu

32 maçta 28 futbolcu

Bursaspor'da kadroda bulunan yabancı futbolcuların tamamı Paul Le Guen'den bugüne kadar oynanılan maçlarda forma aldı. Yerli oyuncular içinde ise sakatlıklar nedeniyle 4 isim forma yüzü görmedi. 32 resmi maçta 16'sı yabancı 12'si yerli toplam 28 krampon sahaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2018 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2018 07:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
32 maçta 28 futbolcu

12 YERLİ FUTBOLCU OYNADI
Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen Yeşil Beyazlı takımda göreve geldiği günden bu yana geçen süre içinde takımının başında Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplam 32 resmi maça çıktı. Süper Lig'de oynanılan 26 maçta Paul Le Guen yönetimindeki Bursaspor 9 galibiyet elde ederken, Son 16 Turu'nda veda edilen Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 4 kez sahadan gülerek ayrılan taraf oldu. Le Guen oynanılan 32 maçta kadroda bulunan tam 28 oyuncuya forma verdi. Bu futbolcuların 16'sını yabancılar oluştururken, 12 yerli krampon Le Guen'den şans buldu.

EN ÇOK SÜREYİ TİTİ ALDI
Ara transfer döneminde kadroya dahil edilen Abdullahi Shehu, Gheorghe Grozav ve John Bostock, sadece Süper Lig'de görev aldı. Aynı dönemde takıma katılan Moussa Sow ise hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası'nda boy gösterdi. Onur Atasayar sadece kupada oynayabildi. Kadroda bulunmalarına rağmen Ataberk Dadakdeniz, Emre Taşdemir, Alper Ademoğlu ve Sercan Yıldırım bu yıl Fransız teknik adamdan formayı alamadı. Yeşil Beyazlılar'da Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda en çok süre alan isim, ilk 11'de başladığı 30 maçta 2 bin 700 dakika sahada kalan Titi oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.